Navigatie GPS pentru calatorii mai simple

GPS-ul este de mare ajutor atunci cand vrei sa pleci intr-o calatorie. Fie ea lunga sau scurta, daca nu stii exact drumul vei avea nevoie de GPS. Folosirea lui de pe telefon este mult mai dificila decat de pe navigatie, asadar este mult mai util sa optezi pentru un astfel de sistem. Alege o navigatie GPS pentru calatorii mai simple!

Aplicatiile noi de GPS sunt “mana dreapta” a soferului, iar atunci cand vor sa calatoreasca mult le aleg pe cele mai bune. Cele mai noi aplicatii ofera actualizari in timp real a celor ce se pot intampla pe parcursul drumului. Pot aparea accidente, ambuteiaje sau lucrari ale drumului – fapt pentru care trebuie sa apelezi la o ruta alternativa.

Rutele alternative sunt oferite tot de catre o navigatie gps care ofera toate informatiile de care ai nevoie. Aplicatiile de tip Waze sau Google Maps sunt constant la curent cu ceea ce se intampla pe drum sau chiar la anumite benzinarii, mall-uri sau alte centre comerciale. O navigatie cu GPS care sa iti fie de ajutor atunci cand conduci pe drumuri lungi este o alegere inspirata si benefica.

Magazinul online navigatiiandroid.ro iti pune la dispozitie o gama larga de navigatii auto. Acestea dispun de sistemul de operare Android si poti descarca direct pe navigatie toate aplicatiile pe care le folosesti si pe telefon. Sunt incluse aplicatii de GPS, YouTube, Netflix, Facebook, Instagram sau altele.

Meniul navigatiilor se poate seta in peste 60 de limbi, printre care si limba romana. Interfata lor ofera o experienta placuta soferului si temele se pot schimba prin aplicatii de tip Car Launcher. Fiecare navigatie comandata vine insotita si de o camera de marsarier pe care o poti folosi pentru a parca mai usor.

Pentru a alege navigatia potrivita trebuie sa selectezi de pe prima pagina tipul masinii si modelul acesteia. Aceasta selectare este importanta pentru a putea fixa perfect navigatia in bord. Prin montarea acesteia nu va fi necesara o ajustare, respectiv o rama in plus, ci doar se va potrivi perfect in habitaclul bordului.

Alege o navigatie android gps si condu in mod prudent si economic! Navigatiile nu arata doar harta drumului, respectiv GPS-ul, ci si consumul de carburant. La apasarea pedalei de acceleratie navigatia isi va schimba afisajul cu cel care arata consumul de combustibil. In acest fel, vei putea conduce mai economic si mai in siguranta.

Navigatiile sunt foarte utile pentru toti soferii, pentru ca ajuta la un sofat mai relaxant. In parcare te poti bucura de serialele preferate de pe platformele de streaming sau poti asculta muzica favorita in timp ce conduci. De asemnea, prin functia Dual Zone poti folosi GPS-ul si muzica simultan, vocea GPS-ului suprapunandu-se peste piesele redate.

Masina ta poate beneficia oricand de aceste sisteme, fara sa faci modificari la instalatia electrica sau la bord. Nu mai este necesar sa iti in considerare cumpararea unei masini noi pentru navigatie, ci doar sa platesti un pret modic pentru achizitionarea unui astfel de sistem.

Leave a Reply