Mercedes GLA in flota de masini Elite Cars Leasing – vezi aici mai multe detalii

De multe ori ne-am dorit sa cumparam masina visurilor noastre, sa ajungem sa o conducem si sa avem parte de o experienta cum rar ne-a fost dat sa traim. Stii filmele acelea cand personajul principal conduce o masina decapotabila cu muzica data la maxim si se simte in largul lui? Este firesc sa ne dorim si noi o astfel de experienta pentru ca putem empatiza cu starea de spirit a personajului.

Ei bine, cum ar fi sa poti face acest lucru si sa ai parte de o masina cu multi cai putere, una care sa iti ofere aceeasi experienta? Din cadrul Elite Cars Leasing poti intra in posesia unui Mercedes GLA , un bolid pe care il vei conduce cu mare entuziasm.

Alege un Mercedes GLA – vei iesi in evidenta fara sa vrei

O astfel de masina te ajuta sa ai parte de o experienta auto cu adevarat speciala. Un astfel de model este potrivit pentru cei carora le place viteza, pentru cei pasionati care pornesc intamplator in aventuri si nu se mai uita in urma. Mercedes GLA ruleaza chiar si pe acele portiuni de drum care pot fi identificate ca off-road, deci este o masina compacta care se muleaza pe orice tip de drum.

Cand este vorba despre masinile Mercedes, acestea reprezinta pe deplin eticheta confortului si a luxului, deopotriva. Cei care doresc sa le imbine pe acestea doua, trebuie sa stie ca le vor gasi materializate in aceasta masina.

Elite Cars Leasing iti pune la dispozitie o categorie extinsa de masini din care iti poti alege masina pe care o doresti de atata timp. Verificate inainte de a fi puse in vanzare, acestea sunt unele de calitate, unele care te vor ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti fara probleme.

Elite Cars Leasing ofera garantie la aceste masini

Este bine de mentionat ca pentru aceste masini, acest dealer ofera 1 an garantie sau 15.000 de km. Aceasta garantie se poate extinde pana la 2 ani. Membrii echipei Elite Cars Leasing te ajuta sa ai parte de un proces simplu si de ajutor in caz ca masina prezinta anumite defectiuni.

Optiunile financiare pe care Elite Cars Leasing le pune la dispozitie pentru toata lumea sunt unele avantajoase. Trade in, buy-back sau rate directe prin intermediul unei banci partenere – acestea sunt doar cateva dintre optiunile de care poti profita daca doresti sa ai in garaj o masina luxurianta si bine pusa la punct. Sunt niste conditii avantajoase de care poti tine cont, asta daca vrei sa nu ai probleme cu bugetul si sa echilibrezi balanta in ceea ce priveste cheltuielile de zi cu zi.

In pagina oficiala www.elite-cars-leasing.ro poti sa vezi toate masinile puse la dispozitie de catre acest dealer si sa alegi modelul preferat, corespunzator nevoilor tale. Poti conta pe Elite Cars Leasing pentru masini premium, high class pe care sa le conduci cat e ziua de lunga.

Contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro

Leave a Reply