Traducatori specializati pentru nevoile tale

Sunt o multime de situatii in care traducerile sunt necesare. Desi sunt o multime de cunoscatori de limbi straine ce pot realiza la perfectie o traducere, nu toti sunt specializati sau autorizati. In acest sens, iti prezentam oferta de traduceri ale biroului Inova, ce dispune de traducatori specializati pentru nevoile tale.

In functie de actele necesare, poti opta catre mai multe tipuri de traduceri, recunoscute in orice tara corespunzatoare acestora. Peste 30 de limbi straine sunt cunoscute in cadrul biroului de traduceri.

Poti opta catre traduceri autorizate si legalizate – unele dintre cele mai frecvent solicitate. In cadrul celor autorizate se regasesc actele bancare, actele de studii, contractele pentru societate, acte de firma, dar si adeverinte, acte de salariat, documente auto si asa mai departe.

Cele legalizate cuprind acte de studii, programe analitice, diplome si suplimente la diplome, adeverinte, acte de stare civila, dar si multe altele. Biroul Inova iti prezinta mai multe tipuri de traduceri, pe care le poti alege in functie de actele de care ai nevoie. De asemenea, poti sa te orientezi si catre traduceri juridice.

In cazul celor juridice, traducatorii specializati se vor ocupa de documente precum legislatie europeana, sentinte, contracte, acte de societate, texte juridice, acte notariale sau norme europene.

Traducerile se fac in cele mai bune conditii, folosind termenii lingvistici sau terminologici corespunzatori, astfel incat traducerea sa fie una corecta din toate punctele de vedere. Acesta este si motivul pentru care atunci cand ai nevoie de o astfel de traducere sa apelezi la persoanele specializate. Ele cunosc indeaproape toti termenii utilizati in documentele respective.

Diferite tipuri de traduceri pentru documentele tale

Rapiditatea cu care acest birou finalizeaza documentele traduse este un real punct forte. Totodata, un alt avantaj este faptul ca poti alege diferite tipuri de traduceri pentru documentele tale. Astfel, daca esti in cautare de un birou traduceri juridice Bucuresti care sa iti ofere ajutor si in alte tipuri, biroul Inova este solutia!

Aici poti alege traduceri autorizate si legalizate, interpretariat, apostile si supralegalizari, dar si traduceri specializate sau pentru companii. Fiecare sectiune iti prezinta ce documente corespund traducerii respective, asadar vei cunoaste anterior traducerea de care ai nevoie.

De asemenea, pe site poti cere si o cotatie de pret pentru traducerea dorita. Trebuie doar sa incarci in formularul corespunzator documentul ce trebuie tradus, limba in care se va traduce si datele tale de contact.

Traduceri specializate pentru orice act

La biroul Inova Traduceri poti solicita ca orice document sa fie tradus. Indiferent de domeniul in care va fi utilizat sau de complexitatea sa, traducatorii au capacitatea de a finaliza cu usurinta traducerea.

Pe langa cele juridice, in cadrul firmei mai poti solicita traduceri tehnice, medicale si farmaceutice, din domeniul IT, economice sau literare. Practic, se va acoperi o mare arie de domenii pentru a putea finaliza corect traducerea de care ai nevoie. Aceasta se realizeaza in timp util si poti specifica termenul in care este necesar sa fie completa. Descopera toate detaliile pe site!

Leave a Reply