Reparatii rapide pentru telefonul tau

Telefonul mobil este de nelipsit pentru o mare parte din populatie. Predominant, acesta a devenit un gadget prin care se pot gestiona afaceri, incheia contracte sau verifica alte informatii importante.

Din acest motiv, telefonul mobil reprezinta o reala problema daca se defecteaza. Pentru a scapa complet de aceste griji, iti venim in ajutor cu prezentarea unui service GSM care ofera reparatii rapide pentru telefonul tau.

MobileFIX are capacitatea de a solutiona rapid problemele telefonului tau, in doar cateva minute. Daca te afli intr-unul dintre orasele unde sunt disponibile sediile, poti apela la reparatii pentru orice model de iPhone sau Samsung. In doar jumatate de ora poti folosi din nou telefonul, fara probleme! Service-ul dispune de toate piesele necesare pentru a putea fi de ajutor telefonului tau. In acest fel, nu trebuie sa astepti zile in sir pentru a putea utiliza din nou gadgetul tau.

Service-ul iti pune la dispozitie o gama extinsa de reparatii pentru diferite modele de Samsung si iPhone, a caror preturi sunt afisate pe site. MobileFIX se poate lauda cu multa transparenta pe care le-o ofera clientilor de fiecare data. In cadrul service-ului vei gasi o intreaga echipa de specialisti care te vor ajuta cu toate sfaturile de care ai nevoie pentru telefonul tau si nu numai. Tot aici poti apela si la ajutor in ceea ce priveste si reparatia unui laptop sau PC.

Gama completa de servicii pentru telefoanele mobile

Daca ai un iPhone sau un Samsung, poti solicita reparatii la nivelul acestora care pot fi de tipul: inlocuire baterie, inlocuire difuzor, inlocuire sticla, inlocuire mufa, inlocuire sau schimbarea display-ului, ori reparatii la placa de baza. De asemenea, la ambele branduri se poate interveni si in cazul in care acestea au cazut in apa.

Pentru fiecare dintre aceste servicii ai relatate detalii referitoare la pret. Astfel, vei stii dinainte care este costul pe care il vei plati pentru reparatia telefonului tau.

In materie de laptopuri sau PC-uri poti opta pentru reparatii la baterii, display-uri, carcase complete, curatare sau optimizare, upgrade, instalare drivere, diagnosticarea componentelor defecte si inlocuirea lor, instalarea pachetelor de Microsoft Office si/sau Adobe, inlocuirea tastaturii la laptop, inlocuirea pastei termoconductoare a procesorului si a placii video, asamblarea unui PC achizitionat nou, curatarea interna si multe alte servicii. Pentru a putea sa le observi pe toate, intra pe site-ul mobilefix.ro.

Echipa de specialisti pentru orice reparatie

Service-ul dispune de o intreaga echipa de specialisti care sa iti poata solutiona problemele telefonului tau. In mai putin de o ora poti beneficia de reparatii le nivelul telefonului mobil, pe care trebuie doar sa il duci la service.

In plus, daca nu stii cu exactitate care este problema telefonului tau, poti cere sfatul expertilor din cadrul service-ului. De asemenea, in cazul in care nu pot ajunge in Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta sau Brasov, ai ocazia de a trimite telefonul prin curier, iar ulterior va fi reparat si trimis inapoi la tine tot prin intermediul curierului.

Leave a Reply