Despre importanta ambalajelor de unica folosinta, detalii extra aici

La cat de mult ne-am obisnuit cu rutina zilnica pe care o avem, de cele mai multe ori nu mai dam importanta lucrurilor din jurul nostru. Stiai spre exemplu ca aproape in fiecare zi trec prin mainile noastre ambalajele de unica folosinta? De multe ori nu realizam acest lucru, insa sunt indispensabile.

Fie ca ne comandam mancare la birou sau acasa sau ne cumparam direct din restaurante mancare la pachet, ambalajele de unica folosinta joaca un rol important.

Acestea nu joaca doar rol estetic. Trebuie sa protejeze continutul la o temperatura optima, sa nu se rupa, deci sa fie de calitate. Materialele din care sunt realizate joaca si acestea un rol la fel de important.

Legea in vigoare spune clar ca plasticul nu mai trebuie folosit mai ales atunci cand vine vorba despre ambalaje. De ce? Plasticul afecteaza sanatatea noastra, cat si a mediului inconjurator. Poluarea a ajuns deja la cote alarmante si trebuie spus ca procentul de vina se indreapta catre oameni. Plasticul din mari si oceane a ajuns sa fie intr-o cantitate mai mare decat animalele acvatice.

Restaurantele care au si serviciul de delivery sunt obligate sa ofere mancarea in ambalaje de unica folosinta din materiale biodegradabile, iar daca nu respecta acest lucru vor fi dur sanctionate.

Iata doar cateva aspecte importante pe care poate ca nu le stiai pana acum cu privire la ambalaje. Ai detalii extra aici.

Sa ne implicam mai mult pentru a reduce riscul de poluare

Restaurantele iau in serios aceasta schimbare si cauta furnizori de nisa de unde sa se aprovizioneze cu stoc constant de ambalaje de unica folosinta. Snick Ambalaje este unul dintre furnizorii de incredere ce vine cu o gama larga de produse. Sunt realizate din materiale eco friendly, prietenoase cu mediul.

Alegerea acestor ambalaje sunt de fapt pasi mici catre un mediu inconjurator mai curat. In plus, comparativ cu plasticul, hartia, trestia, cartonul si lemnul sunt materiale ce vin cu beneficii importante.

Sunt mult mai calitative prin faptul ca protejeaza mult mai bine continutul. Spre deosebire de plastic, materialele biodegradabile nu elimina substante toxice ce pot pune in pericol sanatatea noastra.

In plus, astfel de ambalaje pot fi personalizate cu logo-ul personal al unui restaurant. Acestea vor avea un impact mult mai mare asupra clientilor.

Snick Ambalaje este un furnizor ce vine cu o gama foarte larga de produse de unica folosinta. De aici pot achizitiona tot cei care detin serviciul de delivery, de catering si street food, cafenelele, pizzeriile si asa mai departe.

Ofertele de la Snick Ambalaje

In magazinul online al acestui furnizor cei interesati de produse, vor putea beneficia si de oferte de pret si nu numai. Spre exemplu pentru comenzile mai mari de 2500 de lei, vor primi un discount de 10%. Livreaza rapid in orice colt al tarii, iar comenzile mai mari de 500 de lei au transport gratuit.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera Snick Ambalaje. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina oficiala.

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply