De ce sa investesti in asta si ce saloane cu servicii de epilare definitiva in Alba Iulia sunt

Ai auzit si tu despre epilarea definitiva. Iti si imaginezi cum ar fi sa optezi si tu pentru acest serviciu. Afla mai multe despre asta si cum sa te programezi la un salon din orasul tau unde preturile sunt conforme cu bugetul tau.

Mai intai de toate, sa lamurim despre epilarea definitiva. Vorbim despre o procedura deloc dureroasa. Pe tot parcursul desfasurarii acesteia vei purta ochelari de protectie. Ideea este ca impulsul de lumina de la aparatul cu care se realizeaza epilarea definitiva va distruge foliculul de par. Adica actioneaza in profunzime, astfel ca pe acele portiuni de piele nu va mai creste parul.

Unde, cum, cat costa – descopera prin Stailer astfel de detalii

Daca te-ai decis ca ai dori sa apelezi la epilarea definitiva, acum treci la cautat salonul potrivit tie. Poti face asta prin Stailer, platforma si aplicatie dedicata digitalizarii programarilor. Cauta astfel saloane cu servicii de epilare definitiva in Alba Iulia sau din alte orase. Poti face asta cu Stailer, fie ca ai cont de utilizator creat aici sau nu.

Concret, in pagina stailer.ro sau prin aplicatie setezi datele de cautare: cand sa te programezi, la ce ora, orasul, precum si pentru cine este serviciul in cauza. Filtrul iti va afisa ulterior doar acele saloane care corespund preferintelor tale. Din lista aceasta ai mana libera sa alegi. Departajarea ai putea sa o faci in functie de buget spre exemplu.

Stailer te ajuta sa descoperi recenzii ale clientilor, fotografii din salon sau cu rezultatele obtinute de cosmeticiene, make-up artiste si asa mai departe. Cu un singur click si din acelasi loc poti descoperi cat costa o sedinta de epilare definitiva si cat ar dura. Faci comparatia cu ofertele din alte saloane si alegi ce iti convine.

Stailer iti ofera acces gratuit la lista de saloane

Nu doar epilarea definitiva te va interesa. Revii la salon lunar pentru diverse tratamente cosmetice sau ocazional te programezi la un make-up artist pentru un look de revista. Te intereseaza si cateva imbunatatiri ale aspectului fizic. Oricand vei dori sa mergi la salonul de hair and beauty poti apela la Stailer.

In plus, cu acces gratuit si nelimitat in ceea ce priveste numarul de programari pe care le poti face prin intermediul acestei platforme, poti face si pentru cei dragi la fel. Sau fa-le surprize si dedica-le sedinte de masaj de relaxare. Aici gasesti un barbershop in Alba Iulia, unul dintre cei mai buni hairstyliști din oras si nu numai.

Programare fara sa suni, confirmare pe loc

Sa faci o programare prin Stailer este usor si rapid. Dupa ce ai selectat datele de interes si ti-ai ales si salonul, ramane doar sa confirmi. Daca ai cont de utilizator ai si ceva functionalitati in plus. Spre exemplu poti seta un reminder de tip sms pe care sa il primesti cu cat timp inainte crezi ca ai avea nevoie ca sa iti fie amintit despre programarea cu pricina.

Incerci?

Contact: support@stailer.ro

Leave a Reply