Lasa-ti gandurile in mainile unui specialist, intr-un cabinet bun de psihologie in Bucuresti

Atunci cand simti ca problemele cotidiene nu isi gasesc rezolvare, cand pare ca jobul este mult prea solicitant, iar neajunsurile din familie sunt duse la extrem, poti lua in calcul consultarea unui medic psiholog caruia sa-i povestesti despre viata ta, pentru a te elibera de presiunile zilnice.

Traumele copilariei, problemele maturitatii sau situatiile solicitante in care te afli isi pun amprenta asupra modului in care iti desfasori viata. Mintea omului este un loc plin de ganduri, iar un eficient mod de a o relaxa este expunerea acestora. Atunci cand vrei sa vorbesti cu cineva si simti ca nimeni apropiat nu te poate asculta asa cum iti doresti, poti opta sa mergi la un cabinet bun de psihologie in Bucuresti.

Psihologul – sfetnicul tau

Mersul la psiholog nu mai este de mult un subiect tabu. Oamenii au inceput sa accepte ideea ca mersul la medic nu este necesar doar atunci cand unul din organele corpului nu functioneaza normal si sa vada in vizitele la psiholog o cale de a vindecare si eliberare a mintii.

Frecventarea sedintelor de terapie aduce beneficii asupra vietii. Daca te afli intr-un impas personal sau profesional, psihologul este cel care te poate ajuta! Acesta iti poate oferi increderea de care ai nevoie pentru a te dezvolta, astfel incat sa ajungi la potentialul tau maxim.

Totul se intampla cu ajutorul mintii tale, din care iti controlezi traiectoria fara sa realizezi macar. Te pozitionezi intr-un punct de cotitura sau declin atunci cand gandurile si emotiile negative te coplesesc, insa psihologul te poate ajuta sa treci peste greutatile tale prin metodele profesionale.

Incredere si profesionalism

Psihologul tau trebuie sa fie cel care te asculta atunci cand ai mai mare nevoie. Ceea ce simti, ce iti doresti si ce gandesti ar trebui sa nu te faca sa fii stanjenit, de aceea, este important ca psihologul la care te duci sa fie receptiv problemelor tale.

Psihologul Daniel Ivan este cel de care ai nevoie! Cu o pregatire amanuntita in domeniu si cu experienta colaborarii cu diferiti psihologi si psihoterapeuti de rang inalt, Daniel Ivan este gata sa te asculte in cabinetul sau din Bucuresti – unde isi doreste sa te simti comfortabil in impartasirea emotiilor tale, fie ele pozitive sau negative.

Siguranta unei sedinte ca la carte!

Una din primele griji pe care o ai atunci cand te hotarasti sa incepi frecventarea unor sedinte terapeutice este confidentialitatea. Doctorul Daniel Ivan isi asuma respectarea eticii deontologice pentru ca tu sa te simti in siguranta atunci cand iti expui problemele vietii.

Mediul in care te afli iti influenteaza modul de gandire si starea. In cabinetul sau Daniel Ivan doreste sa te simti cat mai in largul tau, de aceea a creat un ambient cat mai placut pentru ca tu sa nu te simti stanjenit sau ingradit in a-ti impartasi gandurile.

Daca doresti sa stai de vorba cu o persoana de incredere care dispune de toate competentele profesionale pentru a face asta, Daniel Ivan te asteapta in cabinetul sau pentru o consultatie!

Contact: contact@danielivan.ro

Leave a Reply