Baie de apă RAYPA și alte echipamente pentru utilarea laboratorului doar la Precisa

În domeniile ce necesită un plus de grijă, precum cel medical, echiparea cu accesorii trebuie să fie una eficientă și sigură. Ca de exemplu, aparatura de laborator folosită pentru a dota un spațiu profesional trebuie să aibă în componența sa elemente care să respecte o conduită igienică. Aceste dispozitive speciale simplică munca celor din departament.

Precisa este o companie ce are ca obiect de activitate distribuția de aparatură de laborator, consumabile pentru laborator, dar și echipamente pentru partea industrială.

Un laborator dotat cu un echipament profesional

Atunci când vorbim de echiparea unui laborator trebuie să testăm piața în găsirea unora dintre celor mai performante componente. Acestea trebuie să corespundă standardelor și trebuie să se muleze pe nevoile laboratorului.

Aplicațiile în laborator pot varia în domenii precum biotehnologie, cercetare, farmacie, chimie și industrie. În cazul acestor utilizări, este necesară o baie de apa RAYPA, pusă la dispoziție de Precisa. Cu ajutorul acestor băi de apă studenții din cadrul unei facultăți de profil pot practica și învăța totodată chestiuni elementare.

Baia de apă Raypa – caracteristici tehnice

Această baie de apă este realizată dintr-un material rezistent, oțel inoxidabil. Are o putere electrică de 2400 W și o greutate de 16 kg. Dispune de un control separat pentru fiecare post de lucru, fiecare unitate având adaptoare pentru diferite diametre, 40, 60 sau 80. Tija are o înălțime adaptabilă și o înclinare ajustabilă.

Alte tipuri de accesorii sunt disponibile la Precisa, printre care incubatoare NUVE de diferite capacități, necesare pentru munca într-un laborator. Prețul acestora îl poți printr-o solicitare direct pe site. Cererea este confidențială, iar tu vei primi rezultatul în privat cu tot ce te interesează.

Precisa te echipează cu tot ce ai nevoie pentru lucrul în laborator. Pe site-ul precisa.ro ai parte de mai multe informații la fiecare produs. În plus de asta ai parte și de poze cu titlu de prezentare pentru o mai bună informare.

Ai parte de consultanță specializată și suport tehnic. Livrarea gratuită este asigurată pentru fiecare produs de la Precisa. În cazul în care sunt probleme cu se dispozitivul achiziționat poți apela oricând la un expert Precisa pentru un control în service-ul specializat.

Pe site-ul Precisa găsești constant promoții la diferite articole, cu un preț avantajos. Echiparea unui laborator nu a fost niciodată mai ușoară, atâta timp cât beneficiezi de o gamă variată de dispozitive.

Contact:

Sedii în Sibiu, Iași, Slatina

office@precisa.ro

Leave a Reply