Trimite coletele în siguranță cu Zoom Curier!

Zoom Curier este firma de curierat cu care poți trimite coletele tale în siguranță! Din România în Anglia sau din Anglia în România poți trimite orice pachet. Pentru ca cei dragi să se bucure de ceea ce le trimiți, coletul trebuie să ajungă în timp util. Zoom Curier are această eficiență, fiind modalitatea pe care o poți alege pentru a trimite orice ai nevoie.

În cadrul acestei firme de curierat ai la dispoziție transparență și integritate, oricare ar fi statutul clientului. Pe site poți vedea care sunt prețurile în funcție de zonele în care trimiți. De asemenea, afli o mulțime de informații despre livrare, ce servicii mai prestează firma și multe testimoniale din partea altor clienți. Grija ta nu trebuie să fie asupra a când trimiți și când ajunge, ci a ceea ce va conține următorul pachet!

Trimite orice dorești celor dragi! Coletele pe care le trimiți prin intermediul Zoom Curier pot fi de orice tip și pot conține orice obiecte sau acte. Bineînțeles, nu se acceptă obiecte sau substanțe interzise prin lege. Totodată poți trimite și colete locale în Bacău. Dacă îți doreși să apelezi la curierat local Bacau o poți face direct de pe site, solicitând acest serviciu.

Curier local pentru orice pachet

La Zoom Curier nu ai doar posibilitatea de a trimite colete în afara țării, ci o poți face și în interiorul orașului Bacău. Oricare ar fi coletul ce vrei să fie trimis, acesta va fi livrat în aceeași zi, în timp de două ore.

Fie că vorbim despre un act, despre un cadou, un produs pe care vrei să îl cumperi sau un obiect ce trebuie trimis la o persoană importantă, în oricare aceste cazuri vei beneficia de un curier local care să ți le livreze. Aplicația mobilă îți oferă posibilitatea de a urmări în timp real coletul, de a solicita serviciul de curierat local și de a ști un timp estimativ în care va ajunge pachetul la destinație.

Modalitățile de plată sunt de asemenea foarte flexibile, fiind disponibile plățile cash sau cu card, atât la destinație, cât și la cel care trimite. Spre exemplu, poți opta pentru un produs pe care dorești să ți-l cumperi într-o zi, însă nu ai timp să faci acest lucru. Cu ajutorul curierului, produsul ajunge la tine și vei plăti în momentul în care îl ai.

Trimite colete în afara țării pentru cei dragi

Coletele tale ajung în siguranță în Marea Britanie sau de acolo în România! Tot ce trebuie să faci este să discuți cu un reprezentant despre ceea ce îți dorești să trimiți. Pe site-ul ZoomCurier.ro ai la dispoziție toate informațiile necesare despre livrarea coletelor din România în Anglia sau din Anglia în România.

Vei vedea totodată și prețurile aplicate în cadrul livrării, respectiv prețul per kilogram. De asemenea, ai ocazia de a opta și pentru serviciul de mutări din Anglia în România sau retur, în cazul în care dorești să pleci într-o altă țară.

Leave a Reply