Reparații pentru cele mai cunoscute mărci de telefoane mobile

Defecțiunile la nivelul telefonului pot fi o reală problemă dacă acesta nu mai funcționează sau funcționează incorect. Pentru a le repara necesită cunoștințe de specialitate și oameni profesioniști în acest domeniu.

În funcție de care sunt problemele legate de telefonul tău, poți apela la un service telefoane care să îți soluționeze problemele. În plus, ai ocazia de a-l primi în mai puțin de jumătate de oră de la momentul în care s-a început lucrarea la el.

MobileFIX este service-ul care îți poate îndeplini cerințele în materie de reparații ale telefonului tău. Fie că este Samsung sau iPhone, ori ai un iPad defect, în oricare dintre aceste cazuri telefonul se poate repara în mod normal în 30 de minute. Service-ul dispune de persoane specializate în domeniu, care pot soluționa rapid problema, oferindu-ți totodată și garanția utilizării produsului. Acesta este pregătit cu toate piesele necesare pentru a putea fi reparat în timp util.

Service-ul are o arie de acoperire destul de extinsă, fiind disponibil în București, Brașov, Constanța și totodată poți solicita reparatii telefoane Cluj. Așadar, dacă te afli într-unul dintre aceste orașe, oricând ai probleme cu telefonul tău, poți merge în cadrul service-ului. Pe site ai la dispoziție detaliată lista prețurilor pentru diferite dispozitive. De asemenea, dacă telefonul tău necesită alte reparații, îți va fi comunicat prețul ulterior.

 Trimite dispozitivul dacă nu ești în zonele service-ului!

În cazul în care ai probleme la telefon și nu poți ajunge în niciunul dintre orașele unde activează service-ul, îl poți trimite la unul dintre sedii. MobileFIX.ro face mult mai simplă și avantajoasă reparația telefonului tău. Îl poți trimite prin curier, iar în aproximativ 48 de ore îl vei primi înapoi.

Pentru a trimite dispozitivul tău trebuie să urmezi câțiva pași pe care îi ai detaliați pe site. Va trebui să completezi un formular, apoi să introduci numărul de telefon pentru ca unul dintre operatori să te contacteze în cel mai scurt timp pentru a confirma datele. Curierul ajunge la tine în intervalul de timp stabilit, iar după ce a plecat de la tine și ajunge la service vei fi contactat.

Odată ce telefonul tău a fost reparat, acesta se va întoarce tot prin curier. Înainte de acest lucru se va face o constatare telefonică pentru a vedea ce probleme sunt. Bineînțeles, este posibil ca atunci când ajunge la service să aibă alte defecțiuni.

MobileFIX repară cele mai cunoscute branduri

Foarte multe service-uri se feresc de reparația celor de la iPhone, tocmai pentru că sunt extrem de dificil de reparat. La MobileFIX acest lucru nu este o problemă. Poți merge cu telefonul de la Samsung, iPhone sau iPad pentru a-ți fi soluționate problemele.

Vezi pe site care sunt reparațiile efectuate, cât și prețurile care sunt solicitate în funcție de tipul reparației. De asemenea, ai la dispoziție și o secțiune de blog care îți oferă câteva sfaturi despre cele mai frecvente defecțiuni, ori mituri despre telefoanele mobile.

Leave a Reply