Extrasul din planul cadastral pe ortofotoplan poate fi obținut online

Atunci când ai nevoie de mai multe acte, gândul este cu siguranță la timpul pe care trebuie să îl aștepți la interminabilele cozi ale ghișeelor. De foarte multe ori, persoanele ce au nevoie de aceste acte, renunță pe parcurs la a le mai obține dacă nu sunt obligatorii. Acum poți scăpa de aceste griji, pentru că anumite documente pot fi eliberate online.

Extrasul din planul cadastral pe ortofotoplan poate fi obținut online doar prin introducerea detaliilor necesare. Pe site-ul ortofotoplan.ro ai la dispoziție acest beneficiu, așadar nu mai trebuie să pierzi timp prin alte locații. Documentul eliberat este unul autentic, deoarece compania dispune de servicii autorizate. După ce a fost emis, datele înscrise pe acesta pot fi verificate pe site-ul oficial ANCPI.

Obținerea documentului se face foarte rapid, dar trebuie să acorzi o deosebită atenție datelor pe care le furnizezi. Acestea trebuie să fie corecte, pentru că sistemul de generare al extraselor este unul automat. Astfel, dacă vei comanda un extras plan cadastral pe ortofotoplan, introdu corect datele cu privire la cartea funciară și tipul documentului, cât și datele de facturare.

Ce este un extras de plan cadastral pe ortofotoplan și ce informații conține?

Extrasul de acest tip este de fapt o reprezentare grafică a unui imobil sau teren, cât și a vecinătăților acestuia. Informațiile pe care le vei găsi în el au legătură cu imaginea aeriană. Fiecare extras de plan cadastral pe ortofotoplan conține imaginea aeriană a imobilului sau a terenului, cu actualizările evidențiate.

În acest document se regăsesc detalii cu privire la forma terenului/imobilului, dimensiunile acestuia, dimensiunile laturilor, diferențele de nivel, cât și poziția construcțiilor vecine. Practic, ai o imagine completă a tot ceea ce se află în jurul imobilului sau terenului, dar și a acestuia.

Informațiile pe care le găsești în acest document sunt necesare atunci când vrei să afli detalii despre imobilul sau terenul tău, ori despre cel pe care urmează să îl cumperi.

Preț fix, rapiditate și servicii autorizate!

Prețul pe care îl plătești pentru un extras de plan cadastral pe ortofotoplan este unul fix. Acesta include și taxa pentru emiterea documentului. Livrarea actului se face prin poșta electronică, fără a mai plăti costuri suplimentare. Totul se petrece online și foarte rapid. Vei putea introduce datele necesare în doar câteva minute, iar emiterea lui se face în cel mai scurt timp. Pe site-ul Ortofotoplan.ro ai la dipoziție toate informațiile pe care trebuie să le cunoști înainte de a comanda documentul.

Serviciile companiei sunt complet autorizate și poți să scapi de grijile privind datele înscrise pe extrasul tău. Datele tale sunt în siguranță, iar cele înscrise pe document sunt autentice și se pot verifica oricând pe site-ul oficial al celor de la ANCPI. Documentul eliberat este unul acceptat de către toate instituțiile statului unde este nevoie de el.

Pentru a descoperi mai multe detalii despre acest document, site-ul companiei îți stă la dispoziție! Obține documentele de care ai nevoie online, fără drumuri și timp pierdut la ghișee!

Leave a Reply