Te-ai mutat la casa si cauti o firma de foraje? Eco Drill te ajuta cu toate etapele necesare

Apa este indispensabila atat pentru consum, cat si pentru uz casnic. Inainte de a te muta intr-o noua locuinta intr-o zona rurala, cauti sa ai parte de toate utilitatile, pentru ca oricine isi doreste confort. Daca nu ai acces la reteaua de apa publica si optezi pentru forarea unui put, insa nu stii la cine sa apelezi, Eco Drill te poate ajuta. Iata ce trebuie sa stii.

Eco Drill – firma cu experienta in forarea puturilor de apa

Inainte de a incepe faza de foraj trebuie sa tii cont de cateva aspecte foarte importante. Insa, daca nu stii exact despre ce este vorba, poti lua legatura cu echipa de la EcoDrill, iar ea te va ajuta pas cu pas in realizarea unui foraj bun si functional.

Desi in prima faza, pare un proiect usort de realizat pentru ca te gandesti ca trebuie doar sa sapi in pamant, realitatea este cu totul alta.

In primul rand, trebuie ales un loc optim pentru ca putul de apa sa fie amplasat. In functie de sol si utilajele folosite, difera locul in care va fi pozitionat. Insa, din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci griji. Foratorii profesionisti de la Eco Drill au experienta si vor sti exact unde vor amplasa putul, astfel incat tu sa ai parte de o apa cu presiune maxima si calitativa.

In al doilea rand, ai nevoie sa obtii permisele si licentele necesare pentru a implementa un foraj, unde tot echipa de la Eco Drill te va ajuta. Si nu in ultimul rand, echipa te va ajuta sa amplasezi putul.

Puturile in general sunt de 2 tipuri: de mica si mare adancime. Cel din urma este recomandat deoarece nu apare riscul ca apa sa fie contaminata cu impuritati organice. Chiar daca putul de mica adancime se realizeaza mult mai usor, exista un risc mare de contaminare a apei, ceea ce nu isi doreste nimeni.

Beneficiile pe care le ofera echipa Eco Drill

Este important ca echipa pe care o alegi sa aiba experienta in domeniu. Pe langa faptul ca executia unui foraj va dura mai putin, va sti cu exactitate unde, cum sa amplaseze putul si ce utilaje sa foloseasca in asa fel incat sa ai parte de o apa calitativa.

Eco Drill ofera o garantie de minim 2 ani pentru lucrarile pe care le executa. In plus, opereaza cu unele dintre cele mai performante utilaje, tehnologii si echipamente. Asta insemana ca si putul va avea o durata lunga de viata.

Echipa este alcatuita din specialisti si personal instruit, care vor sti pas cu pas ceea ce au de facut.

Mai mult decat atat, vin cu preturi avantajoase si negociabile si se pot deplasa in orice colt al tarii pentru executarea unui foraj.

Totodata, gama de servicii este mult mai complexa, astfel incat pot oferi si servicii de montare pentru sisteme de pompare profesionale, dar si sisteme de energie neconventionala precum pompe de caldura, incalzire in pardoseala si panouri solare.

Pentru mai multe detalii accesati pagina oficiala.

Date de contact:

office[@]ecodrillforaje.ro

Leave a Reply