Investeste in perne auxiliare. Iata de ce!

Daca ai decis ca trebuie sa mai investesti in masina ta in acest sezon, afla despre pernele auxiliare. Acestea pot fi montate destul de usor, chiar si fara sa mergi la service auto. Despre avantajele acestora, descopera in randurile urmatoare.

Ce sunt pernele auxiliare

Pernele auxiliare sunt suspensii pe aer. Acestea sunt practic camere extensibile, realizate din cauciuc. Acestea includ si camera presurizata, un brat principal si un piston, precum si o camera secundara si alte cateva accesorii. Montate pe fiecare roata la unele modele auto care permit acest lucru, pernele auxiliare au un rol complex.

Dupa montare, conducatorul auto simte o mare diferenta. Pe langa faptul ca este modificat nivelul masinii, pentru ca ridica garda de la sol, aceste accesorii au influenta si in privinta rigiditatii suspensiei masinii.

In mod special cei care simt un disconfort la acel balans creat de suspensiile masinii sau tocmai cei care doresc sa isi protejeze suspensiile vor dori perne auxiliare. De asemenea, specialistii vorbesc si despre faptul ca astfel de accesorii ar fi indicat de montat si la masinile cu care transportati marfa.

De unde poti achizitiona perne auxiliare

Astfel de accesorii auto – pentru ca nu au nevoie de omologare, sunt considerate simple accesorii – sunt disponibila la Perne Auxiliare. Sunt de marca AirPower si pot fi comandate exclusiv online din pagina oficiala perneauxiliare.ro.

Un set de astfel de perne include 2 perne si accesoriile necesare pentru montaj. Atentie! Acestea nu sunt universal valabile, ci trebuie alese in functie de modelul auto detinut.

Daca nu stii in ce masura se vor potrivi pernele de acest gen cu masina ta, in pagina mai sus mentionata formularul de contact este usor de parcurs. De asemenea, poate fi ceruta consilierea. Echipa ofera suport tehnic inainte si dupa vanzare, inclusiv consiliere tehnica privind montajul, precum si garantie valabila 12 luni.

Cat costa pernele auxiliare

Setul de 2 perne auxiliare si accesoriile necesare pentru montaj costa 300 de lei. Plata transportului nu este inclusa si depinde unde anume este livrarea efectuata. Este insa asigurata livrarea prin curier, oriunde in tara, in timp scurt.

In costul acestei investitii este inclusa si garantia.

De ce sa investesti in pernele auxiliare

Acum sa discutam despre ce te intereseaza mai mult si anume motivatia pentru care aceste accesorii vor fi pe lista ta de interese. Trebuie sa stii ca pernele auxiliare amortizeaza mai bine socurile resimtite atunci cand circuli pe drumuri denivelate. Nu doar ca te doare inima pentru uzura masinii, dar daca mai esti si genul caruia ii este rau de masina, incepi sa urasti drumurile din tara.

Alte avantaje ale acestor produse sunt:

  • Protejeaza suspensia masinii.
  • Montaj usor si rapid.
  • Reducerea ruloului la viraje.
  • Ai grija de masina ta, costurile de tuning fiind minime.
  • Control asupra suspensiei. In functie de presiunea aerului pompat in perna auxiliara poti obtine o supensie mai moale sau mai rigida.

Afla mai multe despre aceste produse si comanda de la perneauxiliare.ro.

Contact:

(+40) 0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Leave a Reply