Decor de vis in camera copilului – covoare colorate la Faria regasesti

Camera copilului este universul copilariei. Aici aude primele povesti rostite de vocea celei pe care o iubeste mai mult in lume, mama. Aici are parte de ore de joaca, de timp frumos. Primii ani inseamna pentru un copil un univers magic, plin de culoare. Cum poate fi decorul potrivit daca nu definit de culoare?

Daca esti in cautarea unor solutii de design interior pentru camera copilului trebuie sa stii ca la Faria vei gasi covoare viu colorate. Astfel de produse sunt cu rol dublu, asadar pe langa faptul ca vor completa incaperea, contribuie la crearea unei tematici, este desigur si practic – retine caldura, nu pasesti direct pe pardoseala reala.

Covoare pentru copii, produse noi in stocul Faria

Atunci cand esti in cautarea covoarelor potrivite pentru casa ta ai deja zeci de repere de care sa tii cont. De obicei alese ultimele din decor, acestea trebuie sa respecte o anumita nota cromatica, grosimea lor depinde de deschiderea usii de acces. Cand vine vorba de covoarele din camera unui copil parca iti vine sa sfidezi toate regulile clasice.

Descopera gama de covoare de la faria.ro. Produsele noi sunt un curcubeu, culori variate, printuri dragalase. Spre exemplu, poti alege un covor cu sotron, tabla inmultirii ori cele cu personaje mult indragite din desenele animate. Cu un astfel de covor in camera pare ca decorul prinde viata!

Cum alegi covorul potrivit in camera copilului

Faria are varietate de optiuni. De aici pot fi alese covoare de grosime intre 8 si 11 mm, potrivite pentru incaperile in care aveti incalzire in pardoseala, cele antialunecare sau cu proprietati antistatice.

Pentru camera unui copil cu varsta de pana la 3 ani covorul va fi spatiul lui de joaca. Aproape de fiecare data cand incepe un joc isi imprastie mai intai de toate jocuriile pe jos. Alegeri bune sunt covoarele cu personaje. Le urmareste in episoadele de desene animate, ar fi incantat sa le aiba si in camera sa. La Faria gasim pe cele cu Spiderman, Spike si fiul sau cele cu animale diverse.

Pentru copii mai mari de 3 ani, cand multe din cunostinte incep sa se acumuleze, cand prescolarul isi exerseaza abilitati ce il ajuta pe termen lung covorul poate fi cu rol practic. Cel cu sotron il va stimula sa faca miscare zilnic, pentru ca numai ce vede acest design si intuitiv ii vine sa parcurga toate casutele numerotate. Opteaza pentru covorul educativ si astfel il ajuti sa tina minte mai bine rationamentul ce sta la baza tablei inmultirii.

Pana la adolescenta, astfel de covoare vor fi perfecte in camera copilului. Copiii le adora si in plus culorile intense, vibrante vor cuceri privirea.

Daca iti imaginezi deja ca in camera copilului tau vei dori sa fie multa culoare, o atmosfera de poveste, atunci cu siguranta te va interesa si un covor tematic. La faria.ro poti alege pe cel dorit, livrarea este rapida, astfel incat in scurt timp sa te bucuri de ce ai ales.

Contact: comenzi@faria.ro

Leave a Reply