Eco Drill – echipa pe care te bazezi cand ai nevoie de un foraj de calitate

Atunci cand ai nevoie de o sursa de apa la casa fiindca nu exista conexiune la reteaua publica de apa, treaba poate deveni complicata. Fara apa la o gospodarie e cam greu sa te descurci. Ca sa nu mai luam in considerare necesitatea membrilor familiei pentru apa potabila.

O fantana nu este tocmai solutia ideala, fiindca apa de acolo nu este nici pe departe la fel de curata precum apa provenita dintr-un foraj de mare adancime. Iar experti in realizarea forajelor sunt cei de la Eco Drill, avand si o experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Despre serviciile de foraj

Apa provenita dintr-un foraj de mare adancime are un nivel de poluare aproape de 0. Nu exista impuritati, nu exista factori nocivi. O apa provenita dintr-o sursa mai aproape de suprafata are toate sansele sa fie contaminata cu diverse substante chimice. In plus, o fantana nu este o sursa inepuizabila de apa, fiind predispusa spre secare, in timp ce un foraj adanc va oferi familiei si gospodariei apa in mod constant.

In toata activitatea lor, cei de la Eco Drill au ajuns sa se specializeze pe doua tipuri de foraje. S-au axat pe tehnica forajului hidraulic rotativ cu circulatie de fluid, o tehnica destul de complexa care nu este foarte utilizata in Romania. Acesta este utilizat in soluri moi sau medii, ce sunt predominante in Romania. Deci este metoda ideala pentru litologii ale solurilor formate din argile, pietris, nisipuri etc.

Un alt tip de foraj la care exceleaza este forajul uscat cu ciocan de fund, ideal in solurile dure sau semidure, ce se intalnesc deseori in zone de deal si de munte, cum ar fi in Constanta, Tulcea, Brasov etc. Echipa de la Eco Drill va sti exact de ce tip de foraj ai tu nevoie in curte.

Si indiferent de anotimp, acestia se deplaseaza la locatie si executa foraje, fiindca temperatura sau alte conditii ale vremii nu sunt criterii ce impiedica forajul. Pentru fiecare foraj acestia utilizeaza materiale de calitate superioara, personalul este calificat, lucruri ce garanteaza o lucrare durabila.

Pretul unui foraj nu este universal valabil, tocmai pentru ca se iau in considerare mai multe aspecte precum litologia solului, zona in care se face, tubulatura si sistemul de foraj folosit. Daca esti interesat le poti cere o oferta accesand site-ul oficial https://ecodrillforaje.ro.

Contact: 0749 861 105

Leave a Reply