Botosaneanul – un ziar de investigatii din surse reale pentru botosaneni

Cred ca oricine a citit macar odata in viata presa. Fie din pura curiozitate, fie pentru ca a dorit sa afle mai multe detalii despre un anume subiect. Cert este ca un trust de presa este cel care vine spre atentia cititorilor cu informatii locale, cat si nationale de ultima ora, pentru a fi la curent cu ceea ce se intampla in jur.

Fiecare localitate sau judet are un trust de presa local de unde cititorii isi pot lua informatiile de care au nevoie zilnic. Printre acestea se afla si Botosaneanul, iar dupa cum se si numeste, este un ziar local din judetul Botosani care vine zi de zi cu subiecte interesante, unele chiar palpitante, pe care cititorii le pot urmari online.

Ia-ti doza de informatie zilnica de la Botosaneanul

Botosaneanul este un trust de presa destul de complet si complex, cu rubrici cat mai elevate, din mai multe categorii de unde oamenii se pot informa in functie de ceea ce ii intereseaza.

Se spune ca informatia este putere, atata timp cat ne informam dintr-o sursa verificata si sigura. Oamenii au nevoie sa stie ceea ce se intampla zi de zi atat in judet, cat si in tara.

In perioada de pandemie ziarele si trusturile de presa au fost luate cu asalt de catre cititori, dorind sa fie la curent cu tot ce se intampla, ce restrictii se mai impun, cat si cate cazuri de Covid 19 zilnice au fost. Este important sa stim aceste lucruri pentru ca este vorba despre viata si sanatatea noastra.

Insa nu totul se rezuma doar la pandemie, ci si la alte aspecte de interes public care ar trebui sa ne intereseze. Spre exemplu, subiectele administrativ-politice, cat si cele sociale. Desigur ca si anchetele saptamanale sunt un punct de interes pentru majoritatea cetatenilor care sunt ancorati in lumea reala, lumea in care traim de fapt.

La rubrica reportaj botosani sunt subiecte de interes pentru tot publicul, pentru ca aici, rubrica cuprinde subiecte si articole regionale si nationale. Reportajele de altfel sunt printre cele mai accesate rubrici din domeniul jurnalismului, acestea bazandu-se mai mult pe fotografii si video, fiind mai la indemana de accesat.

Aici se incadreaza si subiecte sociale reprezentate de ONG-uri, asociatii, cat si alte institutii publice. Desi zona de social este un subiect mai sensibil pentru unii cititori, acestea au rolul de a veni in atentia publicului pentru cei care doresc sa ofere o mana de ajutor.

Pentru cei care doresc mai multe informatii pot accesa site-ul botosaneanul.ro.

Date de contact:

redactie@martorincomod.ro.

Leave a Reply