Inchiriei auto direct din aeroport

Stim cu totii cat este de greu sa ajungi la destinatie cu ajutorul transportului in comun. In Bucuresti, aglomeratia acapareaza toate strazile si in acest fel iti va fi si mai greu sa ajungi unde iti doresti. Cea mai buna varianta, atunci cand vii in Bucuresti, este sa inchiriezi o masina. Chiar daca ai masina personala, poti veni cu avionul pentru ca ai la dispozitie inchirieri auto direct din aeroport.

Cu ajutorul fmnrent.ro poti beneficia de cele mai bune autoturisme si poti alege chiar masina dorita. Inainte de a pasi in capitala, inchiriaza o masina pentru a avea parte de cea mai buna experienta in acest oras! Pe site-ul firmei vei avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a incheia contractul de inchiriere.

Procesul de inchiriere este relativ simplu, mai ales daca ai toate actele valabile si indeplinesti conditiile minime. Inchiriere masinii presupune bineinteles si o atentie sporita, dar in cazul in care se intampla incidente neprevazute, reprezentantii vor fi alaturi de tine. FMN Rent pune la dispozitia clientilor masini de inchiriat direct din aeroport in Otopeni, pentru ca sederea lor in capitala sa fie cat mai facila.

Inainte de a inchiria o masina, va trebui sa o rezervi. Acest proces consta in trimiterea unei solicitari prin formularul de pe website, telefonic sau prin e-mail. De asemenea, poti contacta reprezentantii si prin intermediul paginii de Facebook.

In toate cazurile poti discuta cu unul dintre reprezentanti in vederea rezervarii unei masini. Comunica tipul autoturismului dorit, perioada in care ai nevoie de masina, locatia de predare si preluare, cat si numele complet al persoanei ce rezerva masina.

Acum ai inchirieri auto direct din aeroport! Dupa ce ai rezervat masina, timp de 48 de ore va trebui sa confirmi ca esti de acord cu oferta pe care o vei primi, apoi nu mai ramane decat sa te bucuri de noul autoturism! Masina iti va fi predata la ora, data si locatia pe care ai stabilit-o in rezervare. Autoturismul va fi verificat tehnic si curatat, pentru a se asigura ca nu exista nicio problema cu acesta.

Masina inchiriata poate fi condusa si de o alta persoana decat cea care face rezervarea. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici acest lucru in contract. Contractul de inchiriere se poate prelungi in cazul in care sederea ta in capitala se extinde. Pentru a-l putea prelungi, trebuie sa iei legatura cu reprezentantii FMN Rent cu minimum 24 de ore inainte de data la care expira contractul.

FMN Rent este alaturi de clienti in permanenta! In cazul unui accident rutier sau daca se defecteaza masina, vei putea discuta cu o persoana din cadrul firmei. Oricare ar fi ziua sau ora, reprezentantii FMN Rent sunt disponibili 24/7 pentru clientii lor.

Defectiunile tehnice, cat si accidentele rutiere vor fi solutionate impreuna cu echipa, asadar nu iti face griji nici in aceasta privinta! Firma iti pune la dispozitie inchirieri auto direct din aeroport, cat si o multime de facilitati pentru a conduce in mod optim.

Leave a Reply