Dinti mai albi cu ajutorul Pro White

Aspectul dintilor este unul dintre detaliile care se vad prima data intr-o conversatie. Acestia sunt cel mai usor observabil aspect si este important sa arate bine. Majoritatea oamenilor nu dispun de timpul necesar sau chiar resursele materiale pentru vizitele la stomatolog pentru albire.

In general, cei care merg la stomatolog o fac din cauza unei infectii sau dureri insuportabile. Din aceasta cauza s-au dezvoltat foarte mult tehnicile de albire a dintilor si astazi se poate realiza chiar din confortul propriei case. Pro White pune la dispozitia clientilor produse pentru albirea dintilor.

Pasta de dinti pentru albire

Pe langa efectul de albire, igiena orala este foarte importanta si pentru acest aspect este necesara perierea dintilor de cel putin doua ori pe zi, sau chiar dupa fiecare masa. Cu ajutorul produselor oferite de pro-white.ro poti obtine doua lucruri in acelasi timp si anume dinti mai albi si igiena orala adecvata.

Pasta de dinti White Brilliance este destinata in mod special persoanelor care vor sa obtina cu pana la doua nuante mai albe a dintilor. Aceasta distruge bacteriile care redau o respiratie urat mirositoare si curata in profunzime chiar si 95% din petele de pe suprafata dintilor. Un aspect important este ca dupa utilizare, aceasta pasta de dinti are si rolul de a preveni intr-o anumita masura reaparitia acestor pete.

O alta pasta de dinti pentru albire care a adus beneficii si rezultate vizibile este pasta White Diamond. Efectele incep sa se vada daca aceasta este folosita de minimum 2 ori pe zi, asa cum este si firesc. Pe langa proprietatile de albire, aceasta pasta intareste si reface smaltul, ceea ce face ca dintii sa nu mai fie atat de sensibili.

Benzile de albire a dintilor

Pentru cei care isi doresc o albire a dintilor cu pana la 4 nuante, pot comanda de pe site benzile de albire. Acestea se utilizeaza doar in acest scop si efectele sunt vizibile chiar dupa prima utilizare. Pentru a obtine efectul final dorit trebuie utilizat tot pachetul, cate un plic zilnic.

Aceste benzi sunt usor de aplicat pe dinti datorita gelului si formei speciale care le mentine fixe. Pot fi utilizate oricand, in confortul propriei tale case. Sunt potrivite pentru persoanele care nu au timp, deoarece cat timp benzile sunt fixate de dinti, poti face orice alta activitate prin casa, pentru optimizarea timpului.

Pentru persoanele care isi doresc un zambet mai alb si niste dinti mai sanatosi, Pro White are solutia, cu gama diversificata de produse disponibile pe www.pro-white.ro.

Contact:

info@Pro-White.ro

Leave a Reply