Cum sa cauti eficient o piesa auto in parcurile de dezmembrari

Detii un Ford sau o Honda, un Audi de ce nu si esti mandru din cale-afara de autovehicul. La capitolul schimbari de piese sau imbunatatiri din punct de vedere estetic cam ai batai de cap. Nu doar ca trebuie sa gasesti piesele potrivite si 100% compatibile cu masina ta, insa si costurile acestora sunt uneori destul de mari.

Daca vei cauta online dezmembrari auto Craiova sau orice alt parc auto vei gasi numeroase variante. Cauti si compari preturile, insa nu se poate spune ca aceasta este chiar varianta buna. In schimb poti oricand sa mergi la sigur bazandu-te pe reputatia unui parc de dezemembrari.

Ca tot vorbeam despre Craiova, Wolcar este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de piese auto aici. Mai mult decat optiunile in sine de piese auto, acestea sunt testate inainte de a fi livrate si vin la pachet cu garantie (cu valabilitate de 3 luni).

Cauta cum trebuie

Stii ca ai de-a face cu un site de nisa atunci cand vezi ca toate piesele auto disponibile sunt puse in categorii specifice. Degeaba cauti tu bara spate pentru Mazda, daca nu alegi corect in functie de tipul de masina, de anul fabricatiei si de culoarea specifica. Asadar cel mai probabil iti pot da seama ca un site care vinde efectiv piese auto si nu le are dispuse in functie de compatibilitate inseamna un furnizor neserios.

La Wolcar spre exemplu vei gasi piese de interes in functie mai intai de toate de marca auto si de toate detaliile masinii tale. Practic filtrul in cauza iti arata numai ce este disponibil pentru masina ta.

Cumperi la mana a doua, dar stii ce cumperi?

A existat o vreme in care centrele de dezmembrari auto au fost ca ruleta ruseasca. Riscai destul de mult. Acum nimeni nu ar avea incredere sa plateasca pentru ceva ce nu stie daca chiar va rezista uzurii sau sa stie ca nu este chiar potrivit masinii sale.

Fii atent sa primesti garantie, factura, deci sa ai o achizitie sigura. In plus, cei care iti ofera si drept de retur sunt clar cei care iti castiga increderea. Daca poti ajunge fizic la Wolcar, trebuie sa stii ca tot aici exista si un service autorizat. Poti comanda o piesa si ridici coletul personal sau chiar ceri inlocuirea unei piese in cadrul service-ului lor.

Detalii aici:

wolcar@yahoo.ro

Tehnic

Adrian: 076.8912.489

Leave a Reply