Fotoliile de masaj pe care vedetele le-au incercat deja

Masatto nu este numai despre inalta tehnologie, acum disponibila la indemana oricui. Masatto nu este doar despre relaxarea si placerea de a fi masat, ca de un terapeut la tine acasa, oricand.

Masatto este o lume diferita, a luxului, este un univers al starii de bine regasita in puterea masajelor. Este cultul masajului pana la urma. Pentru cei din Bucuresti, Casa Masatto este deja concept binecunoscut, un al doilea centru al acestui brand, un showroom inedit.

Treci pragul la Masatto si acest loc iti dezvaluie fotolii masaj cu functii complexe. Garantia calitatii acestora o ai demonstrata concret, prin certificatul primit si nu doar atat. O multime de vedete au incercat, testat, cumparat fotoliile Masatto.

Divina, the star din colectia Masatto

Unul din modelele de top, un star al colectiei, este pe numele sau Divina. Recomandarea de a incerca acest fotoliu vine si de la nume mari din showbiz. Unul dintre acestea este nimeni altul decat Vlad Enachescu, care recent a devenit si brand ambassador al acestui brand. El insusi declara si posta si pe retelele sociale ca Divina si-a demonstrat in cazul lui calitatile terapeutice, dar si rasfatul simturilor. Si il credem pe cuvant!

Divina este singurul tip de fotoliu de masaj ce include nu unul, ci chiar doua mecanisme de masare, 4D. Include role de masaj pentru zona talpilor si maseaza gambele, include functie de stretching thailandez, printre altele. Si in timp ce tu muncesti sau ai cateva momente pe care ti le dedici – sau chiar butonezi smartphone-ul – poti sa te bucuri si de un masaj complet, profund, precis si mai placut ca oricand.

Liviu Varciu, un alt nume sonor din showbiz, a incercat genialul fotoliu Polaris. Durerile de spate, unele dintre cele mai frecvente probleme, sunt ca si rezolvate prin terapia masajelor. Iar Ruby a fost absolut incantata de Dominus, unul din cele mai complexe modele de fotolii. Experiente de acest gen pot fi chiar relevante pentru ca inevitabil ajungi sa empatizezi cu cei care se confrunta, la fel ca si tine, cu diverse afectiuni sau tipuri de dureri.

Fotoliile by Masatto sunt complexe, au functii pe masura, inclusiv Zero Gravity, sistem de incalzire si programe automate sau manuale, ce pot fi setate dupa bunul plac. In unele cazuri ai pad pentru a controla, telecomanda atasata pe unul din bratele fotoliului.

Oameni din medii diferite, din sport, din lumea artei, cei care lucreaza mult in picioare sau au viata sedentara, cu totii avem nevoie de masaje. Sunt terapia fata de care vei dori sa fii dependent, caci nu are contraindicatii.

Afla cum poti testa gratuit!

Contact:

+40 756 478 789

contact@masatto.ro

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenitescu, Nr. 1 – locatii in capitala

Leave a Reply