Cele mai importante accesorii pentru un telefon

Telefonul este un obiect indispensabil pentru fiecare dintre noi. De fiecare data cand plecam de acasa verificam de cateva ori sa vedem daca ne-am luat telefonul, abia dupa aceea verificam daca ne-am luat si alte lucruri mai importante. Orice model de telefon are nevoie de cateva accesorii de baza atat de protectie, dar si de incarcare. In randurile de mai jos voi prezenta acelele accesorii pe care ar trebui sa le aiba fiecare telefon.

Incepem cu incarcatorul care de cele mai bune ori vine in cutie cu telefonul. Se poate spune ca este cel mai important accesoriu, dat fiind faptul ca daca nu mai avem baterie la telefon, el este cel care ne salveaza. 

Folia este un accesoriu deosebit de important care ne protejeaza ecranul telefonului nostru de zgarieturi si crapaturi. Avand in vedere ca cele mai scumpe inlocuiri de display-uri este la Iphone-uri, daca ai un Iphone 7 si nu ai folie si l-ai scapat, in unele cazuri vei avea nevoie de o inlocuire a sticlei la Iphone 7, care te va costa o suma semnificativa de bani. Daca ai folie pe telefonul tau si il scapi, poti sa stai linistit pentru ca te va scapa la eventualele cheltuieli, in scopul repararii acestuia. 

Husa este alt accesoriu de protectie pentru telefonul tau si se gasesc intr-o varietate de modele. Poti sa iti cumperi fie o husa din silicon doar pentru spate, fie o husa de tip carte care sa iti acopere tot telefonul. Husa este si un accesoriu de infrumusetare a telefonul pentru ca producatorii s-au asigurat ca vor fi pe placul cat mai multor utilizatorii si au facut huse de diferite culori si cu diferite peisaje sau animale. 

Bateria externa sau incarcatorul auto sunt alte doua accesorii importante pe care le poti folosi atunci cand nu te afli in jurul unei prize pentru a-ti incarca telefonul. Bateriile externe se gasesc intr-o gama larga si au o putere anume, sunt si baterii externe mai slabe, dar si baterii externe puternice care pot sa iti incarce telefonul de 3-4 ori la o singura incarcare. Incarcatorul auto este si el de folos daca esti in masina si ramai fara baterie si mai ales daca nu ai o baterie externa. 

Castile de obicei vin si ele in cutie cu telefonul care sunt un accesoriu destul de important pentru ascultatorul de muzica. In cazul in care nu iti plac castile care vin la pachet cu telefonul te poti orienta catre alte modele mai bune precum AirPods Pro pentru Iphone sau Samsung Buds pentru Samsung. 

Prin urmare, daca iti lipseste vreun accesoriu dintre aceste ar fi bine daca te-ai grabi sa ti le cumperi pentru ca acestea sunt cele mai importante atat de protectie, cat si de incarcare a telefonului tau. 

Leave a Reply