Traduceri rapide, realizate la Inova, pentru cei care studiaza peste hotare

Tot mai multi aleg sa isi continue viata, cariera peste hotare. Speranta de viata mai buna ii determina sa isi inscrie timpuriu copiii la scolile din afara. Daca acesta este planul, vor fi necesare cateva pregatiri printre care si o serie de documente din tara care atesta pregatirea scolara a copilului. Traducerile acestora nu vor fi o problema, pentru cei care apeleaza la biroul de traduceri Inova.

Aceasta tendinta a romanilor de a pleca cu familia peste hotare si a decide ca proprii copii sa urmeze studiile in straintate duc la necesitatea de a urma anumiti pasi pentru echivalarea studiilor. Nimic anormal, acest lucru se intampla si in cazul invers, cand romani de peste hotare se intorc in tara si isi inscriu copiii la institutii de invatamant de aici.

Acte de tradus, misiunea Inova

De la tara la tara reglementarile in acest sens pot fi usor schimbate. Este insa bine de avut, oriunde mergeti, toate documentele care atesta ce studii a urmat copilul in tara sa de origine. Vorbim despre:

  • Foile matricole, de preferat in original, eventual si stampilate de institutie.
  • Scrisoare de recomandare de la profesori – optional.
  • Rezultatele la examene importante – capacitate, bacalaureat.
  • Carnet de vaccinari si fisa medicala cu toate datele recente.

Sistemul scolar este diferit de la tara la tara. Nu exista un sistem comun de recunoastere a certificatelor scolare. De aceea, trebuie ceruta recunoasterea studiilor, pentru ca minorii sa fie inscrisi intr-o institutie de invatamant in strainatate. In functie de unitatea aleasa, conducerea informeaza ce acte vor fi necesare acolo. Pentru cele care atesta studiile realizate in Romania, veti avea nevoie de traduceri.

La biroul de traduceri legalizate Inova astfel de servicii sunt rapide si la ordinea de zi. Exista avantajul promptitudinii, posibilitate de a estima costurile si servicii complete – puteti solicita tot aici apostilare sau supralegalizare sau alte servicii conexe cum ar fi verificari de acte, serviciu de colationare sau cel de interpretare.

Traducerile de la Inova sunt realizate cu maxima seriozitate. Cei care s-au convins de calitatea serviciilor revin aici de fiecare data cand au nevoie. Pot fi realizate traduceri din si in 30 de limbi, iar privind varietatea de tipuri de traduceri pot fi solicitate cele medicale, juridice, tehnice sau de orice fel ar fi ele.

Afla despre preturile practicate aici. Poti cere o estimare de pret in functie de volumul de acte traduse. Pot face asta printr-un formular completat in cadrul paginii oficiale.

Leave a Reply