Oricand ai nevoie de servicii funerare de calitate, contacteaza echipa Rarox!

In viata se intampla sa ai parte atat de lucruri bune, care iti aduc zambetul pe buze, cat si de altele mai putin bune, cele ce te demoralizeaza si iti imbraca sufletul intr-o tristete apasatoare.

Una dintre cele mai triste situatii de care poti avea parte este decesul cuiva drag tie, a unei rude sau a unui prieten apropiat, moment in care te simti fara puteri, nu stii pe ce cale sa o apuci si cum sa te organizezi mai bine pentru ca acest ultim eveniment de care cel trecut in nefiinta are parte sa fie ca un ultim omagiu adus acestuia.

Pentru a putea petrece ultimele clipe alaturi de cel trecut in nefiinta, pentru a nu pierde timpul alergand de la un magazin la altul in scopul de a cumpara toate cele necesare inmormantarii si praznicului aferent sau pentru a intocmi dosarul pentru ajutorul in caz de deces, indicat ar fi sa apelezi la serviciile unei firme de profil.

Rarox iti pune la dispozitie servicii funerare la orice ora

In cazul in care locuiesti in municipiul Bucuresti sau in judetul Ilfov si trebuie sa te ocupi de organizarea inmormantarii si a praznicului unei persoane dragi ce a decedat, ia legatura cu Rarox.

Rarox este o firma ce presteaza servicii funerare Bucuresti, punand la dispozitia clientilor sai pachete complete de servicii si produse pentru a acoperi toate preferintele si necesitatile in astfel de situatii.

Pachetele de care iti spun sunt extrem de variate, cuprinzand diverse servicii si produse in functie de bugetul disponibil al fiecarui client. In plus, echipa de la Rarox pune in oferta si 4 pachete denumite „Talon de Pensie” ce ofera posibilitatea clientilor de a beneficia de unul dintre acestea doar pe baza talonului de pensie al decedatului, urmand ca apoi sa isi deconteze suma respectiva de la Casa de Pensii.

Pentru ca un eveniment nefericit precum decesul nu survine la o ora anume, ci poate sa aiba loc si in toiul noptii, echipa Rarox este la dispozitia clientilor non-stop, putand fi contactata la orice ora din zi si din noapte.

Echipa Rarox se ocupa inclusiv de transportul funerar, atat al celui trecut in nefiinta, cat si al cortegiului funerar ce il insoteste. Si nu vorbesc aici doar de transport funerar national, ci si international, in cazul in care este necesara repatrierea decedatului. Autovehiculele din parcul auto al echipei Rarox sunt echipate corespunzator, conform normelor in vigoare, realizand un transport sigur si eficient.

Poate nu te afli acum in situatia de a avea nevoie de astfel de servicii, insa daca pe viitor va fi cazul, de acum stii unde sa apelezi. Acceseaza site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro pentru mai multe detalii in acest sens.

Leave a Reply