Mobilier standard sau mobila la comanda? Alegerea iti apartine!

Urmeaza sa te muti in casa noua si trebuie sa iti alegi mobilierul pe care il vei folosi? Atunci acest articol este pentru tine. Vom discuta despre avantajul de a-ti realiza mobilierul dorit la comanda.

Mobilier standard vs. Mobilier la comanda

Probabil unul dintre principalele aspecte diferentiatoare tine de gusturile personale. Variantele de mobilier pe care le regasesti in magazinele de profil poate nu se pliaza exact pe preferintele tale. Vorbim aici strict de design.

Poate iti doresti o forma mai aparte, ceva ce nu ai mai vazut si la altii. In acest sens, mobilierul la comanda iti poate satisface toate dorintele. Indiferent de cat de ciudata sau inovativa poate parea ideea ta, o echipa de specialisti in domeniu – asa cum este cea de la Prodesignart – te poate ajuta sa o pui in practica.

Apeland la serviciile Prodesignart, beneficiezi gratuit de proiectarea 3D a ideii tale, astfel ca poti vizualiza dinainte cum va arata fiecare piesa si, eventual, poti aduce si modificari acesteia pana ajunge la forma dorita.

Hai sa vorbim si despre dimensiuni. Mobilierul standard il achizitionezi, bineinteles, in dimensiunile la care este pus la vanzare. Insa nu fiecare incapere dispune de acelasi spatiu. Daca iti doresti o anume piesa de mobilier, insa dimensiunile la care o gasesti in magazine nu se potriveste camerei tale, varianta cea mai la indemana este sa o realizezi la comanda.

Prodesignart poate trimite un reprezentant la tine acasa pentru a face masuratori exacte in asa fel incat mobilierul dorit sa se incadreze perfect in spatiul pe care il ai la dispozitie.

In ceea ce priveste materialul din care este confectionat mobilierul, atunci cand il realizezi la comanda, totul tine de optiunile tale personale. Asta inseamna ca poti opta pentru un mobilier facut din ce materiale doresti. Poti tine cont si de sfaturile oferite de consultantii Prodesignart in ceea ce priveste durabilitatea si cat de pactice sunt materialele alese de tine.

Culorile compun de fapt atmosfera pe care vrei sa o creezi in interiorul locuintei. Asadar, decat sa ai la dispozitie o gama restransa de culori ce se regasesc la mobilierul standard, de ce sa nu optezi pentru culorile care iti plac? Fiecare dintre noi avem o afinitate pentru anumite culori si atunci de ce sa nu le folosim in cadrul mobilierului pe care il realizam?

Avand atat de multe avantaje de partea ta atunci cand optezi pentru mobilierul la comanda – precum cel executat de catre echipa Prodesignart – poate ar fi cazul sa renunti la ideea de a cumpara un mobilier standard.

Pentru mai multe detalii si pentru a lua legatura cu un consultant Prodesignart, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial prodesignart.ro.

Leave a Reply