Usa de intrare in locuinta – intre design si functionalitate

Te-ai gandit vreodata cat de importanta este usa de intrare in locuinta? Cat de mare atentie acorzi specificatiilor tehnice atunci cand alegi sa o schimbi?

Usa de intrare trebuie privita din mai multe perspective. In primul rand, aceasta este primul element din locuinta pe care oaspetii il vad atunci cand te viziteaza. Putem spune chiar ca e ca o carte de vizita, felul in care acestia percep casa ori apartamentul tau pana sa intre si sa vada interiorul.

In al doilea rand, trebuie vazuta ca pe o punte de legatura intre intimitatea casei si mediul extern. Ei bine, aici ar fi mai multe de zis. Usa de intrare este cea care trebuie sa ofere un grad ridicat de siguranta impotriva unor factori externi. Vorbim aici de siguranta pe care doresti sa o ai atat in privinta bunurilor din casa, dar si asupra bunastarii familiei.

Afla ce conditii trebuie sa indeplineasca o usa de intrare!

Pentru ca iti doresti sa ai parte de toate beneficiile descrise mai sus, in momentul in care optezi pentru o usa de intrare noua ar trebui sa acorzi o mai mare atentie unor caracteristici esentiale. Hai sa vedem care sunt acestea!

  • Alege un material rezistent in timp! Tot mai multi opteaza acum pentru usi metalice intrare. Acestea, pe langa durabilitatea in timp, au si proprietatea de a-ti conferi siguranta pe care o cauti. Sunt mai rezistente decat usile din lemn sau cele din fibra de sticla.
  • Opteaza pentru o usa care se potriveste golului de usa disponibil. Fa masuratori cat mai exacte pentru a nu fi nevoit sa umpli apoi golurile ramase sau sa fie necesar sa mai spargi peretii pentru a-i face loc.
  • Asigura-te ca usa aleasa iti confera o foarte buna izolare termica si fonica. Acestea sunt doua caracteristici esentiale de care trebuie sa tii cont, avand in vedere faptul ca usa desparte interiorul casei de mediul extern.
  • Design-ul este si el important. Vei opta pentru o usa de intrare care sa fie in concordanta cu interiorul casei, cu tamplaria si cu nuantele usilor de interior.
  • Un ultim aspect de care vei tine cont este bugetul alocat. Nu face rabat de la calitate atunci cand siguranta familiei si a bunurilor tale este in joc!

Special Doors – pentru usi de intrare speciale

Si, pentru ca ai nevoie de un magazin de incredere care sa iti ofere usi de intrare ce indeplinesc toate caracteristicile de mai sus, iti recomand sa studiezi catalogul de usi disponibil pe site-ul specialdoors.ro.

Vei regasi o colectie impresionanta de modele de usi de intrare, metalice si din MDF, cu design deosebit, intr-o paleta diversificata de culori si la preturi pentru toate buzunarele.

Pe langa usile de intrare, Special Doors comercializeaza si usi de interior, usi antifoc, accesorii usi si parchet laminat. Acceseaza site-ul oficial al magazinului si descopera toate produsele disponibile!

Leave a Reply