Iti cad sprancenele? Incearca implantul de sprancene la DrFelixHairImplant!

O problema cu care se confrunta tot mai multe persoane in ziua de azi este caderea sprancenelor. Indiferent de sex, caderea firelor de par de pe orice zona a corpului ne afecteaza si psihic.

Se poarta sprancenele dese si bine definite. Dar ce facem in cazul in care firele de par din zona sprancenelor incep sa cada, lasand goluri greu de acoperit cu ajutorul produselor de make-up?

Am vazut atatea imagini in mediul online cu persoane care au foarte putine fire de par la sprancene sau chiar deloc incat doar sa ne punem in locul lor, ar fi de neimaginat. Alopecia aduce dupa sine o multime de complexe care ies la iveala in momentul in care ne privim in oglinda.

De ce cad sprancenele?

Cauzele caderii sprancenelor pot fi multe. In primul rand, caderea sprancenelor este o consecinta fireasca a imbatranirii. O data ce inaintam in varsta, este absolut firesc sa ne cada parul din diferite zone ale corpului, inclusiv de la sprancene. Aici ar fi de mentionat si faptul ca, in timp, firele de par nu doar cad, ci ele isi schimba si culoarea, devenind albe sau gri.

Alti factori ce influenteaza caderea sprancenelor sunt dezechilibrele hormonale ca hipertiroidismul si hipotiroidismul, afectiunile autoimune, afectiunile cutanate, deficientele nutritionale, afectiunile genetice sau aceasta poate fi un efect secundar al unui tratament ce se ia in vindecarea altor boli.

Implantul de sprancene

In cazul in care deja am recurs la diverse tratamente impotriva caderii sprancenelor si au fost fara rezultat, singura metoda prin care ne putem redobandi sprancenele dese este implantul de sprancene.

Tehnologia a avansat atat de mult in acest domeniu, incat aspectul sprancenelor dupa o astfel de interventie este foarte natural.

Implantul de sprancene este una din cele mai dificile interventii de facut din punct de vedere estetic. De aceea, este foarte important sa fie facut de un specialist cu experienta.

In cazul in care dorim sa ne facem implant sprancene, exista clinici specializate unde sa facem aceasta procedura.

Una dintre cele mai renumite clinici din Romania este Dr. Felix Hair Implant, unde gasim o echipa de medici ultraspecializati cu peste 10 ani de experienta in metoda Quality-FUE.

Ceea ce face aceasta clinica diferita de celelalte ce activeaza in acelasi domeniu este faptul ca absolut tot procesul, de la consultatie si pana la implantul grefelor de par, se face exclusiv manual de catre medici ultraspecializati.

Daca dorim mai multe informatii in legatura cu toata procedura si la ce rezultate putem ajunge, putem face o consultatie online, accesand site-ul oficial.

Leave a Reply