De ce tip de masina de tuns ai nevoie in functie de animalele pe care le ai in ferma?

 

Desi pare ca animalele dintr-o ferma, fiind numeroase, nu au nevoie de o ingrijire specifica, sa stii ca lucrurile nu sunt ceea ce par. Precum cele crescute in locuinta, si aceste animale au dreptul la igiena si toaletare, mai ales pe timpul verii, cand cele cu multa blana pot suferi din cauza temperaturilor foarte ridicate.

Tunsul este cea mai simpla si la indemana metoda de cosmetizare a acestora. Ca fermier, iti poti tunde animalele in propria ferma, deoarece acest proces este unul destul de rapid.

Tot de ce ai nevoie sunt masinile de tuns perfecte pentru tipul de animale pe care le detii. Exista destul de multe diferente dintre masinile de tuns disponibile pe piata, iar asta nu poate afirma decat ca in ferme exista o mare diversitate. Sa revenim la ale noastre, de ce tipuri de masini de tuns ai nevoie pentru ferma ta?

Masina de tuns animale cu acumulator – rapiditate si precizie!

O masina de tuns animale cu acumulator iti poate fi de mare ajutor in ferma. De ce? Ei bine, ea nu este ca cea clasica, adica nu mai dispune de fir, ceea ce o face si mai eficienta. O poti folosi oriunde, fara a mai sta cu grija cum ca cineva s-ar putea impiedica de firul sau. Totodata, iti permite sa faci miscari mult mai sigure pe pielea animalelor, stopand din start riscul de a le rani.

De unde o poti achizitiona? Am o recomandare pentru tine si anume SuperFarm Land. Daca nu poti ajunge pana la magazinul fizic din Cluj nu-ti face griji, ei au si un magazin online din care iti poti achizitona toate cele necesare pentru ferma ta.

Gasesti pe site o multime de masini de tuns animale cu acumulatori – de exemplu, poti face alegerea in functie durata de timp in care poate functiona continuu, dar si de timpul de care are nevoie pentru a se incarca complet.

Masina de tuns profesionala – foloseste-o pentru a tunde oile!

Atunci cand trebuie sa tunzi caii de exemplu, o masina de tuns cu acumulatori este perfecta. Coama lor poate fi indreptata extrem de usor cu o astfel de masina. Insa, atunci cand vorbim de oi si in special de blana lor, ai nevoie de ceva mai mult, de o masina profesionala.

In primul rand, blana obtinuta de pe urma tunsului o poti valorifica – stii si tu cat de utila este in industria textila, deci trebuie sa fii precis atunci cand o indepartezi.

Totodata, oile sunt animale destul de fricoase, asa ca nu poti risca sa le ranesti atunci cand le indepartezi blana – o masina profesionala iti poate oferi o mai mare precizie in miscari, deci nu mai exista niciun risc de accidentare.

Stii si tu ca tunsul blanii oilor se face cat mai aproape de piele. Blana de mai aproape de piele este mult mai curata, deci mult mai valoroasa, asa ca o masina de tuns profesionala se arata indispensabila intr-o astfel de situatie.

Iti readuc aminte de recomandarea mea si anume Super Farm Land. Acceseaza magazinul online pentru a vizualiza chiar tu intreaga gama de masini de tuns disponibila.

Leave a Reply