Semineele electrice 3D – confort si eleganta la superlativ

Te-ai intrebat vreodata cate solutii moderne de incalzire exista? Ei bine, exista sute de astfel de sisteme, probabil chiar mii. Ce te-ar indemna pe tine sa alegi unul dintre ele? Faptul ca sunt mai elegante, mai compacte si mai econome in detrimentul alternativelor clasice cred ca este suficient.

Printre multitudinea solutiilor moderne existente se afla si semineele electrice 3D, chiar pe un loc fruntas daca facem un top in functie de parerile celor care le-au incercat deja. Avand in vedere cu cate avantaje vin la pachet, temperatura din locuinta ta ar fi perfecta in orice moment din zi si din noapte fara prea mult efort din partea ta.

De ce semineele 3D sunt recomandarea expertilor?

Nu putine sunt persoanele care le-au achizitionat deja si se declara extrem de multumite de eficienta lor. Expertii ElectricSun le recomanda datorita randamentului ridicat – ele furnizeaza caldura pe care tu o ceri indiferent ca afara este ger cumplit. Mai pe scurt, randamentul lor nu este influentat de niciun factor extern precum in cazul aternativelor clasice.

Semineele electrice marca ElectricSun vin la pachet si cu alte caracteristici particulare:

  • Montaj simplu si rapid deoarece ele vin gata asamblate;
  • Tamplarie din MDF cu finisaj alb;
  • Placi decorative ce le fac usor de integrat in orice decor.

Totodata, flacara pe care o prezinta este una extrem de realista datorita ledului 10W. Ea poate functiona in acelasi timp cu incalzirea sau separat. Ai posibilitatea sa setezi intensitatea flacarii dupa cum iti doresti – iti stau la dispozitie 4 setari de luminozitate.

Nu uita ca semineele electrice 3D nu produc zgomot. Singurul zgomot pe care il reproduc este cel al trosnetului bustenilor – ii poti controla intensitatea dupa cum doresti.

Le poti controla extrem de rapid prin intermediul telecomenzii, ea este inclusa in pretul achizitiei. Avantajul urias este ca ElectricSun iti pune la dipozitie o multime de modele, de diferite forme si marimi – randamentul fiind acelasi, unul optim. Poti alege si in functie de design – achizitioneaza-l pe cel care se potriveste cel mai bine in locuinta ta. Aici gasesti oferte de seminee electrice care se pliaza pe mai multe bugete si intrec asteptarile in materie de eleganta si randament.

Diferenta dintre semineele electrice si sistemele clasice de incalzire

Pentru a intelege in totalitate de ce reprezinta solutia ideala pentru tine si locuinta ta, iti voi spune ce au semineele electrice in plus.

  • Nu sunt un consumator considerabil de energie electrica, deci nu iti incarca factura lunara la curent electric;
  • Nu ard combustibil, deci sunt extrem de prietenoase cu mediul inconjurator;
  • Design-ul lor, impreuna cu flacara ce pare reala, aduc un plus de eleganta incaperii in care sunt amplasate;
  • Spatiul pe care il ocupa este unul mic – ele pot fi montate inclusiv pe perete pentru a nu incarca incaperile nu prea spatioase.
  • Durata lor de viata este vizibil mai mare fata de cea a alternativelor clasice

Acceseaza https://www.ecojoy.ro/ si vizeaza intreaga gama de seminee electrice 3D marca ElectricSun. Pregateste-te pentru o iarna capricioasa cu sisteme de incalzire pe masura.

Leave a Reply