Cum sa cumparati incaltaminte pentru copii?

In timp ce achizitionarea de imbracaminte pentru copii este in principal o urmarire cosmetica, incaltamintea pe care o alegeti pentru copii le poate afecta sanatatea generala. Incaltamintea le afecteaza echilibrul si alinierea, iar incaltamintea montata necorespunzator poate duce la probleme de sanatate pe viata. Folositi acest ghid la urmatoarea data cand trebuie sa cumparati incaltaminte pentru copii.

Alegeti un magazin de pantofi cu personal de service care sa va ajute sa cumparati incaltaminte pentru copii. Un magazin specializat in incaltaminte pentru copii ar trebui sa aiba personal cu experienta si cunostinte. Puteti sa va indreptati atentia si spre magazinele online, precum Giraffe-shoes.ro, pentru a alege o pereche de incaltari pentru cei mici.

Daca doriti sa alegeti incaltarile pentru cel mic de pe Giraffe-shoes.ro, trebuie sa masurati piciorul copilului. Cand masurati, copilul dvs. trebuie sa se ridice drept, cu sosetele stranse in jurul picioarelor. Acest lucru va ajuta la asigurarea unei potriviri confortabile.

Alegeti o pereche de pantofi. Copilului dvs. trebuie sa ii placa perechea respectiva de incaltari. Daca cumparati o pereche care copilului dvs. nu-i place, poate fi o pierdere de bani daca acesta refuza sa o poarte.

De asemenea, daca copilul dvs. nu poate lega sireturile, nu cumparati incaltaminte cu siret. Le puteti cumpara mai tarziu, dar mai intai invatati-va copilul cum sa lege sireturile. Puteti sa va indreptati atentia si spre incaltaminte cu scai pentru copii.

Verificati sa va asigurati ca exista un spatiu de aproximativ 1,5 cm pana la 2 cm (1,5 cm pana la 2 cm) intre cel mai lung picior si capatul pantofului. Acest spatiu permite raspandirea degetelor de la picioare pentru un confort si stabilitate mai bune.

Apasati in jos pe „vamp” (partea din fata a pantofului). Nu trebuie sa fie strans peste varful piciorului si sa lase un pic de spatiu pentru miscare.

Puneti degetul intre spatele pantofului si piciorul copilului dvs., de-a lungul calcaiului. Degetul trebuie sa se incadreze perfect intre calcaiul copilului si spatele pantofului.

Frecarea dintre spatele pantofului si calcaiul copilului tau va provoca basici in timp. In cazul in care pantoful din spate se potriveste prea slab, este probabil sa se desprinda in timpul uzurii normale si poate provoca probleme de mers, deoarece copilul va compensa excesiv.

Partea din spate a pantofului impotriva gleznei si a calcaiului trebuie sa fie ferma si de preferinta din plastic. Materialele mai moi se vor descompune si nu vor ajuta sa mentineti piciorul copilului blocat in pantof. Acest lucru poate duce la incaltaminte slaba, plin de floppy sau o mers incomod in timpul mersului.

Flexeaza piciorul copilului la glezna de la o parte la alta. Pantofii care se freaca de glezna pot provoca blistere, calusuri sau pot contribui la ranirea piciorului. Frictiunea poate fi cauzata de incaltaminte prea mari sau voluminoase pentru piciorul si piciorul copilului.

Apasati partea exterioara a pantofului copilului dvs. pentru a simti pentru degetul mic al copilului. Ar trebui sa fiti capabil sa simtiti degetul de la picior, nu apasat ferm de peretele pantofului, dar capabil sa va flexati in interior. Potrivirea este prea mica daca degetul de la picior este apasat pe peretele pantofului.

Uita-te la arcul interior al pantofului. Ar trebui sa existe un „suport de arc” – o piesa conturata pentru a se potrivi cu piciorul copilului tau. Panta arcadei trebuie sa inceapa de la baza degetului mare al copilului tau.

Leave a Reply