Sfaturi utile pentru a gasi verigheta potrivita

Verighetele sunt foarte importante si fara ele nunta nu va fi la fel. Specialistii recunosc procesul lung si foarte important al gasirii veighetei potrivite.

Nu ai cum sa gasesti inelul potrivit in scurt timp si de aceea este foarte important sa analizezi oferta de pe piata inca de la bun inceput. Este important ca inelul sa fie gasit cu prioritate iar mirii ar trebui sa discute despre acest aspect.

Este distractiv sa gasesti inelul potrivit alaturi de partenera. Poti cauta si in gama de verighete simple pentru femei deoarece exista multe sanse sa gasiti amandoi un model care sa va placa. Cele mai multe cupluri care ajung in magazine pleaca in catare de verighete cu aproximativ 3 si pana la 4 luni inainte de nunta.

Un sfat foarte important de la specialisti este despre culoarea inelului. Verighetele nu trebuie sa fie in trend pentru ca ele vor fi purtate toata viata si trebuie sa se potriveasca cu personalitatea purtatorului. Aurul trandafiriu are o mare cerere in momentul acsta si inelele cu diverse elemente fine, cu diamante sunt la fel de cautate.

Daca culoarea este naturala este posibil ca verigheta sa nu se combine bine cu tenul. Probabil ai visat mereu la verighete de aur alb sau trandafiriu. Acestea sunt doua alternative foarte bune si mult mai subtile, ce pot fi combinate foarte elegant cu bijuterii argintii.

Materialele sunt foarte importante. Cuplurile isi pot alege verighete din aur clasic, dar si verighete din argint si aur alb. Sunt si verighete facute din alte materiale pretioase cum ar fi platina si titanul, argintul sau paladiul, sau cele din otel inoxidabil sau materiale de design solid cum ar fi carbonul.

Verigheta este purtata dupa nunta. Se pune pe degetul inelar deoarece o legenda spune ca acest deget are vena inimii, care duce sangele la acest organ alaturi de toate sentimentele de iubire.

Este important sa nu se acorde atentie doar materialului ci si sa se discute cu producatorul inainte despre toate detaliile. Pentru ca inelul sa fie foarte rezistent si simplu de schimbat trebuie sa se depuna eforturi considerabile si de aceea producatorul trebuie sa ofere informatii despre prelucrare.

Trebuie sa fie o verigheta clasica sau una foarte interesanta? Specialistii va dtot mai des tendinta oamenilor de a cumpara modele sofisticate in combinatie cu foarte multe diamante pe suprafata.

Singura piatra de dimensiuni mari din verigheta este de obicei un diamant, insa exista si alte metode de a scoate inelele in evidenta. Verigheta trebuie sa fie rafinata si sa reprezinte purtatorul nu doar prin culoare. Este important sa se potriveasca si tenului fiecarei persoane.

Verigheta trebuie sa se potriveasca din punct de vedere proportional cu marimea mainii sau cu lungimea degetelor.

Gravura este foarte speciala si face ca toate verighetele sa fie individuale si imple, dar speciale. In prezent totul este posibil, de la gravare la amprentare, pentru a se obtine un model original. Tot ce trebuie sa faci este sa analizezi modelele din magazinele online si sa il gasesti pe cel care ti se potriveste cel mai bine.

Leave a Reply