De ce sa cumperi laptopuri in sistemul second hand?

 

Expresia second hand atrage ezitari din partea cumparatorilor. Chiar daca bugetul nu permite, cei care isi doresc un laptop tind sa faca un pas in spate cand vine vorba despre mana a doua. Perceptia generala se refera la faptul ca un laptop second hand este utilizat si se va defecta mult mai repede.

Daca te orientezi dupa cateva criterii, aceasta achizitie reprezinta o investitie avantajoasa. Un prim punct ce te va ajuta sa treci de preconceptii consta in atestarea calitatii. In acest sens garantia produsului este decisiva. La Goldnet Service, se ofera garantie pentru toate produsele.

Cert este ca un laptop second hand pe care il achizitionezi dintr-un magazin de profil iti poate indeplini cerintele si sa fie adaptat nevoilor tale. La Goldnet Service, produsele sunt testate amanuntit inainte de a fi scoase la vanzare. In plus, fata de un laptop nou, acestea vin la pachet cu avantajul preturilor reduse semnificativ.

Specialistii in domeniul IT recomanda alegerile atent optimizate. Din experienta acestora se poate desprinde ideea ca investitiile in tehnologie trebuie mereu raportate la nevoile de utilizare. In aceasta ordine de idei, primul aspect urmarit atunci cand cumperi un laptop trebuie sa fie legat de modul de utilizare si scopul pentru care faci achizitia.

Un laptop de vanzare ieftin nu trebuie catalogat ca fiind ineficient. Depinde la ce il folosesti. Spre exemplu o simpla utilizare a internetului pentru vizionarea filmelor sau pentru a naviga pe Facebook si Youtube nu implica cerinte la un standard ridicat.

In alt sens, daca detii o firma a carei activitati se bazeaza pe editare text si implicit utilizarea unor programe simple, o investitie costisitoare nu este valorificata in timp. Capacitatea de lucru si rezultatele nu sunt influentate de performanta operaratiunilor desfasurate.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta cateva avantaje ale unei astfel de achizitii si ce trebuie sa urmaresti atunci cand iti doresti sa investesti in produse din gama tech.

Scopul utilizarii

Acest pas este recomandat sa il ai mereu in vedere atunci cand iti doresti sa cumperi un dispozitiv care implica o suma mare de bani. Spre exemplu, daca intentionezi sa iti folosesti laptopul pentru indeplinirea unor taskuri simple de tipul navigarii pe net, mail sau office atunci nu ai nevoie de specificatii de top. In plus, la ora actuala sistemul de operare windows este actualizat in asa fel incat sa nu necesite cerinte ridicate.

La Goldnet Service, un laptop second hand nu vine la pachet cu sistem de operare preinstalat, dar se poate instala Linux sau Ubuntu, la cererea clientului. Mai mult decat atat, o licenta pentru Windows 10 se regaseste in ofertele de pe laptopsecond-hand la preturi accesibile.

Bugetul disponibil

Avantajul de necontestat al laptopurilor second hand consta in pretul acestora. Gasesti modele care sunt reduse la pret si cu 70% fata de cele de pe piata. Daca vine vorba despre copii si proiecte scolare este indicat sa ai in vedere acest avantaj.

Orice laptop, fie ca este nou sau second hand, este alcatuit din piese cu o anumita durata de viata. La un moment dat, oricum va necesita reparatii. Asadar, o investitie bine gandita iti va permite sa iei decizii viitoare si sa nu iti creezi un gol in buget care nu va putea fi acoperit.

Cat despre modele, cei de la Goldnet Service invita publicul interesat sa aleaga din gama variata de laptopuri, calculatoare second hand ieftine si alte dispozitive de pe laptopsecond-hand.ro.

Leave a Reply