Cum iti protejezi eficient camionul contra furtului?

Fiecare minut petrecut la distanta fata de camion poate insemna un risc major sa fii furat. Nu este nici o noutate aceasta, daca nu cumva deja ai fost victima a celor ce se ocupa cu astfel de „treburi”.

Daca esti sofer cu experienta, camionagiu cu istorie, cam stii cum se petrec lucrurile cand faci curse. Trebuie sa fii deosebit de precaut, mereu cu ochii in patru, sa asiguri marfa pe care o transporti, printre altele.

Din nevoia publicului de a investi in sisteme de siguranta care sa le inlature aceasta preocupare permanenta, diversi producatori au lansat pe piata sisteme antifurt pentru camioane. Asta inseamna ca altfel pleci la drum, altfel iti petreci pauzele. Stii ca poti merge sa mananci undeva fara teama ca in lipsa ta cineva ar putea sa te jefuiasca.

Cat despre aceste sisteme, gasesti in magazinele specializate dispozitive de blocare in modele variate, produse de nume cunoscute pentru calitatea furnizata. Un nume ce constituie un reper pentru camionagii astazi este Truck Shop Miltech. Este un magazin online care se adreseaza in mod special celor ce au camioane, dar si proprietarilor de autoturisme.

Dispozitive de blocare pentru siguranta camionului tau

Inainte de toate, ai nevoie de astfel de dispozitive pentru a bloca accesul persoanelor straine la marfa din camion. Sunt valabile aceste sisteme si in cazul semiremorcilor, a remorcilor specializate, a containerelor de asemenea.

Poti avea in vedere oferta magazinului mentionat pentru a avea siguranta ca alegi intelept. Gasesti in portofoliul acestuia modele de incuietori menite sa ofere securitate inalta camionului. Te poti orienta in alegerea acestora dupa nevoile personale.

Cine poate beneficia de avantajele pe care le aduc astfel de inventii inteligente?

Publicul tinta este unul extrem de variat. Se pot orienta dupa astfel de sisteme atat cei care detin companii de transport, cat si cei specializati in logistica, expeditie etc. Constituie o solutie de efect si in cazul in care problema vizata este furtul de carburant.

Orice intruziune ilegala de altfel poate fi impiedicata cu ajutorul unui sistem de blocare corespunzator. Cei care doresc sa consolideze increderea celor ce le solicita serviciile de transport au posibilitatea de a-si sustine seriozitatea, de a-si demonstra profesionalismul fata de acestia tot prin intermediul sistemelor. Sunt dovada ca marfa va fi mereu securizata.

Oricine ar alege o astfel de solutie pentru a evita tot procesul pe care il presupun procedurile de despagubire pe care le impun asiguratorii.

O alta problema este cea a pasagerilor clandestini, despre care nici nu stii ca ii ai in spate. Iata o alta consecinta negativa a lipsei de protectie. Nu putini sunt cei care ajung la vama si la control descopera ca nu au calatorit singuri. Controalele de frontiera pot fi deosebit de drastice.

Ai deci in vedere o masura extra de protectie, de siguranta pentru camionul sau autovehiculul pe care il conduci. Descopera gama de dispozitive antifurt pe care ti-o pune la dispozitie Truck Shop Miltech si elimina o problema sacaitoare. Descopera tot pe pieseautocamioane.ro si capace roti, produse de intretinere a curateniei, piese auto si alte accesorii utile.

Leave a Reply