Cum iti intampini noul membru al familiei? Idei inedite pentru o camera de poveste

Camera copilului este una dintre cele mai atent decorate incaperi din casa ta. Avand in vedere ca nu stii ce si-ar dori copilul tau pana nu creste si poate sa iti spuna, trebuie ca tu sa alegi ce ii va compune camera.

In aceeasi ordine de idei, camera unui nou nascut trebuie sa fie una magica, de poveste. Copilul, chiar daca nu percepe lucrurile din jurul sau, trebuie sa aiba un cadru vizual inedit, colorat, animat dragut. Nu trebuie sa uiti de calitatea pieselor ce vor compune camera – siguranta inainte de toate.

Daca ai nevoie de putin ajutor, am o recomandare pentru tine si anume Buz.ro. Magazin ce detine piese de mobilier si articole pentru cei mici. Aici vei regasi pentru copilasul tau tot felul de lucruri dragalase, ce vor contura tabloul perfect al unei camere de poveste.

Alegerea patutului – un lucru ce necesita o mai mare atentie

Un element cheie din camera copilului este patutul. Atunci cand il alegi trebuie sa fii atent la multe chestii, pe langa cele ce tin de aspect.

In primul rand, marginile sale nu trebuie sa prezinte un pericol pentru cel mic in niciun fel – cele rotunjite sunt cele mai perfecte. In continuare fii atent/a la saltea. Copilul nou nascut nu are oasele inca dure, asa ca orice saltea ce nu e ergonomica ii poate afecta sanatatea – efectele se vor resimti in viitor.

Nu in ultimul rand, nu trebuie sa prezinte niciun pericol de a se rasturna. Copilasul, atunci cand va mai creste, va topai in patut, iar acest lucru nu trebuie sa prezinte vreun pericol. Apoi, dupa ce inspectezi aceste criterii, uita-te si la aspectul patutului.

De exemplu, pe Buz.ro gasesti patut pentru bebe din lemn. Acesta este multifunctional – are 4 roti ce pot fi blocate atunci cand nu esti in preajma copilului. Prezinta si niveluri diferite pentru saltea, dar si balansoar pentru un somn cat mai profund. Totodata, aspectul este incontestabil, iar plasa antiinsecte ii va da un aer de mister, de poveste.

O idee pentru animarea camerei celui mic

Copilul tau, stii si tu deja, va vrea o multitudine de jucarii. Se va juca putin cu ele si dupa se va plictisi, este firesc copiilor. Pe langa cutiile imense de jucarii ce vei fi nevoit/a sa le cumperi, propune-i si un alt tip de joaca – invata-l sa se dea pe tobogan.

De exemplu, pe Buz.ro gasesti un tobogan potrivit si pentru cei mai mici copii ce doresc sa invete sa il foloseasca. Poate fi amplasat cu usurinta in orice spatiu. Totodata, are o scara antiderapanta, asa ca nu va prezenta niciun risc de accidentare pentru cel mic. Il poti monta si demonta ori de cate ori este nevoie pentru a-l transporta datorita extensiei special conceputa.

Astfel, dupa o portie zdravana de joaca pe tobogan, cel mic va acea un somn mai profund si mai odihnitor. Descopera oferte de tobogan pentru copii si animeaza camera celui mic cu cele mai minunate surse de divertisment de la Buz!

Leave a Reply