Patul din dormitor, o alegere care dicteaza confortul si odihna

Atunci cand este ales patul din dormitor sunt luate in considerare mai multe aspecte, practice, cat si estetice. Exista si o limita de buget, astfel ca in cele din urma ceea ce dicteaza alegerea inseamna un cumul de referinte. In fond, in tot dormitorul patul este element central, deci isi merita tot statutul si trebuie ales cu grija.

Confort, lux, odihna si trenduri – aspecte de referinta in alegerea patului de la Diva Home

Inainte de orice, ar tebui sa existe o prospectare pe piata. Tendinte in ceea ce priveste paturi de dormitor de la Diva Home le aflam, magazin online ce aduce solutii pentru intreaga casa. Iata si cateva optiuni aici:

Patul cu cadru metalic – are o nota impersonala si aminteste despre stilul industrial, deci este perfect in incaperi pe aceeasi lungime de unda, unde exista spre exemplu pereti decorati precum zidul de caramida.

Un astfel de pat de la Diva Home vine cu diferite modele, cadrul metalic nefiind lipsit de stilul creativ. Un mare atu al acestui tip de pat se refera la faptul ca are durabilitate, este mai rezistent ca oricare altul, doar ca nu aduce o paleta prea vasta de culori.

Patul clasic, din lemn – una dintre variantele populare se refera la patul din lemn. La randul sau acesta poate avea varietati de stil, de la cel din lemn masiv, cu sculptura clasica pana la cele mai simpliste, dar moderne. Patul din lemn prin simplul fapt ca are in componenta acest material da o nota mai personala intregului decor.

Patul tapitat – poate unul dintre cele mai elegante optiuni se refera la acest tip. Tapiteria poate fi din diferite tipuri de material, de la cel textil la piele naturala sau ecologica. Paleta de culori este de asemenea una mai variata, ceea ce permite ca patul sa devina element vedeta in camera, insufletind totul, animand decorul.

Marea diversitate de modele de paturi din cadrul unui magazin de mobila online Divahome.ro permite ca aceasta piesa de mobilier sa aiba si altfel de functionalitati.

Exista spre exemplu optiuni de somiera rabatabila sau spatiu de depozitare la baza patului, sub forma de sertare. Astfel de detalii sunt un atu privind organizarea lucrurilor din camera, cand exista spatii de depozitare extra.

In ceea ce priveste dimensiunile, acestea nu sunt neaparat aceleasi, standard, pentru pat de o persoana sau doua. Inaltimea la capatai difera, inaltimea de la podea de asemenea.

O forma mai robusta este de preferat pentru camere mari, insa acolo unde spatiul nu este prea generos sunt preferate cadrele de pat aerisite, simple, minimaliste. Aceasta abordare nu va da senzatia de spatiu incarcat si prea aglomerat.

Paturile de la Diva Home include accesorii precum piciorusele de suport sau lamelele pentru saltea, nu insa si salteaua. Totusi acestea se regasesc intr-o categorie distincta tot in cadrul acestui shop. O completare perfecta a camerei se va realiza cu alegerea pieselor de mobilier tot de aici, mai ales din necesitatea de a asorta patul ales cu noptierele potrivite.

Leave a Reply