Despre pariurile sportive – mituri sau realitati? Afla in cele ce urmeaza

Casele de pariuri cunosc o dezvoltare senzationala pe piata de profil in ultimul timp. Tot mai multe persoane se avanta in acest cerc de jucatori ce creste adrenalina pana la cote maxime. Asteptarea rezultatelor unor meciuri pe care ai pariat iti creaza un sentiment inegalabil de nerabdare combinata cu suspans.

Totusi, avand in vedere cat de multe posibilitati de a paria sunt, pariorii si nu numai, isi dau cu parerea mereu despre ce au la baza pariurile sportive. Unele lucruri sunt adevarate, iar altele de-a dreptul false – in cele ce urmeaza vom incerca sa facem putina lumina in aceste cazuri.

  • Casele de pariuri au diverse strategii prin care te pot face sa nu castigi niciodata

Probabil si tu ai auzit persoane ce afirma acest lucru, cum ca aceste case de pariuri fac totul pentru ca pariorii sa nu castige. Este o speculatie absurda. In primul rand, pentru ca nimeni nu poate sti dinaintea desfasurarii meciului rezultatul final exact.

Cotele pe care le pun casele de pariuri sunt doar niste presupuneri. Asta nu inseamna ca tu trebuie sa le iei mereu in seama – aplica strategia ta de a paria si abia apoi tine cont de cote. Poti incepe, de exemplu, sa arunci o privire asupra site-ului Piatadeponturi.ro – vei descoperi o multime de informatii ce iti vor impinge alegerea spre castig.

  • Biletul zilei nu este decat o pierdere de timp, daca e sa pierzi, o faci oricum

Un alt lucru la fel de absurd – speculatiile despre biletul zilei. In primul rand, trebuie sa stii ca la pariuri nu e nimic sigur pocnind din degete – totul tine de noroc si intuitie. Este indicat sa pariezi pe biletul zilei. De ce? Pentru ca asa poti castiga in fiecare zi si pentru ca iti antrenezi intuitia.

Nu e deloc o pierdere de timp avand in vedere ca poti paria si online. Casele de pariuri s-au extins si in mediul online pentru a-ti facilita tie conditiile in care vrei sa pariezi. Poti avea in vedere biletul zilei castigator de la Piatadeponturi.ro propus de tipsteri renumiti, dupa o lunga si atenta documentare.

  • Prea multe meciuri pe un bilet iti scad considerabil sansele de castig

Acest lucru este adevarat – cu cat pui mai multe meciuri pe un bilet, cu atat mai mult scad sansele tale de castig. De ce? Pentru ca nu poti garanta pentru victoria fiecarei echipe in parte. Sa mergi la risc nu e cel mai indicat lucru.

Daca esti cat de cat sigur pe un numar mic de meciuri pune-le pe bilet. Dupa cum am vorbit, siguranta totala la paruri sportive nu exista, asa ca trebuie sa alegi doar meciurile ce se afla cat mai aprope de sigur.

Nu in ultimul rand, piata de ponturi iti sta la dispozitie cu idei si trucuri pentru un pariu cat mai sigur. Alege sa pariezi doar dupa o lunga informare si aprofundare a informatiilor culese. Pariaza doar dupa principiile tale de selectie si nu dupa speculatiile altora.

Leave a Reply