De ce ai nevoie pentru a-ti spori confortul in locuinta?

Pe langa design-ul camerei, piesele de mobilier pe care ti le-ai dorit atat de mult, usile si ferestrele termopan fac si ele parte din pachetul confortului dintr-o locuinta. De ce? In primul rand, sunt cele ce mentin confortul fonic, mai exact iti ofera izolatia fonica dorita. Nu in ultimul rand, ele asigura circulatia aerului din interior spre exterior si viceversa – deci sustin izolatia termica.

Dupa ce iti asiguri o parte din confort ce tine de stilul adoptat in locuinta, nu uita de usile si ferestrele tale. Acestea au nevoie si de o verificare periodica, dar inainte de toate trebuie sa le achizitionezi doar din magazinele ce prezinta certificarea calitatii.

Un prim pas pentru stimularea confortului pe timpul verii

Avand in vedere temperaturile ridicate, vara vei sta foarte mult timp cu fereastra deschisa. Aici apare o consecinta si anume tantarii. Nu poti sta cu geamul inchis pentru a le bloca accesul, ai nevoie de altceva.

Plasele de tantari sunt cele ce tin daunatorii la distanta si in acelasi timp nu impiedica nici circulatia aerului.

La SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC gasesti plase de insecte si tantari ce pot fi concepute exact dupa dimensiunile ferestrelor tale.

De ce sa le alegi pe acestea? In primul rand, sunt pe balamale, confectionate dintr-un cadru din aluminiu – vopsit sau imprimat asa cum iti doresti tu. Sunt flexibile si rezistente in timp datorita plasei ce e compusa din fibra cu polimeri elastomeri.

Dimensiunile ochiurilor sunt standard – 0.8 X 0.8 mm. Testate inainte, acestea faciliteaza circulatia aerului si sunt destul de mici pentru a nu lasa insectele sa patrunda in interior. Mai multe detalii despre aceste plase pentru tantari si insecte gasesti in cadrul site-ului.

Repara termopanele! Nu le inlocui

De multe ori se intampla ca garniturile de etansare ca se slabeasca. Nu trebuie sa fii tentat/a sa inlocuiesti complet fereastra sau usa termopan, apeleaza la un service de reparatii pentru geamuri termopane.

Aceasta slabire a garniturilor iti poate disturba linistea din locuinta. Problemele de genul vin insotite si de alte lucruri precum: patrunderea curentilor de aer prin zona garniturilor creand un confort termic diminuat. Totodata, in cazul unor ploi abundente, apa poate patrunde pe sub fereastra in interiorul camerei.

Indicat este inlocuiesti cand este nevoie garniturile de etansare si sa soliciti o inspectare tehnica a starii feronerie de inchidere. Prin inlocuire se recastiga etansarea ferestrelor si a usilor – vei scapa de problemele de patrundere a fi frigului sau chiar a vantului pe langa termopan.

Toate aceste probleme iti vor diminua confortul din locuinta. Atunci cand vrei sa dormi sau sa te relaxezi nu va mai fi la fel de placut daca ferestrele si usile tale prezinta astfel de defectiuni. De aceea, este indicat sa nu treci cu vederea aceste lucruri – serviciile de care ai nevoie sunt simple, cu minim de deranj si fara generare de mizerie sau degradare a termopanelor sau a peretilor.

O locuinta ce iti ofera confortul optim de care ai nevoie este totodata si cea care iti intretine starea de bine. Nu uita sa achizitionezi accesoriile de care ai nevoie pentru ca aceasta sa functioneze la cele mai inalte standarde.

Leave a Reply