Trei sfaturi oferite de agentiile SEO pentru un blog impecabil

Blogul a devenit o parte foarte importanta a unei afaceri, acesta reusind sa converteasca utilizatorii in potentiali clienti, fara a fi deloc agresiv sau sufocant. Insa, probabil ati observa deja ca vedeta unui blog este cuvantul scris, asadar, acestuia trebuie sa ii acordam cea mai mare atentie, pentru a da un randament bun.

Tocmai de aceea, dat fiind impactul atat de mare asupra unui business, in acest articol va vom ilustra trei sfaturi oferite de agentiile SEO, pentru ca articolele publicate sa fie impecabile, gata de a atrage atentia oricarui utilizator. 

Optati pentru articole usor de citit

Timpul este cel mai mare dusman al nostru, fiind permanent ocupat cu diverse activitati mai mult sau mai putin placute. De ce sa nu folosim restul timpului cu o lectura simpla, usor de inteles pentru oricine si foarte relaxata?

Asadar, daca inca nu ati publicat articole pe blog, sugestia noastra este sa lasati la o parte termenii foarte dificili de inteles si sa va raportati direct la problema expusa. Astfel, utilizatorii vor punea descoperi articolele dumneavoastra oriunde, fara sa ceara anumite explicatii suplimentare. Pe aceasta cale, nu uitati de dimensiunea si fontul textului, caci si acestea au importanta lor.

Inserati imagini

Oricat de bine structurat ar fi un articol, daca nu inserati macar o imagine reprezentativa, acesta isi va pierde farmecul. De asemenea, si locul in care o inserati este foarte important.

Daca nu va adresati publicului care citeste e la dreapta la stanga, atunci cel mai bine ar fi ca imaginea sa fie plasata ori in partea centrala, ori in partea stanga, astfel incat imaginea sa iasa in evidenta la o prima vedere.

Probabil vi se vor parea detalii inutile, insa, intr-o postare de blog, asemenea mici trucuri reusesc sa creeze un articol bun. De multe ori, nu subiectul este cel care construieste articolului, ci felul in care il prezentam.

Alegeti un design potrivit

Chiar daca veti insera diferite imagini sau fisiere in cadrul articolului, sa nu uitam ca textul este reprezentativ. Asadar, pentru a-l putea scoate in evidenta, avem nevoie de un design care sa il completeze si sa il ajute in a atrage publicul-tinta.

Tocmai de aceea, va sugeram sa optati pentru un design simplu, fara foarte multe insertii, dar care sa detina si niste culori placute. De asemenea, recomandam sa va feriti de scrisul in culori foarte tari, pe un fundal negru (cum ar fi scrisul albastru electric, pe fundal negru) deoarece acesta poate fi obositor pentru ochi.

In incheierea articolului

Domeniul blogging-ului este foarte amplu, necesitand permanent actualizari. Astfel, pentru ca ne dorim ca intotdeauna sa fiti la curent cu cele mai noi informatii, agentia de marketing online ProjectMedia va sta permanent la dispozitie cu cele mai noi informatii.

Alaturi de echipa noastra, va puteti optimiza SEO afacerea, astfel incat sa ajungeti in topul rezultatelor Google. Mai mult decat atat, nu am uitat cat de important este marketingul in online, de aceea, cu ajutorul echipei ProjectMedia, puteti ajunge un brand apreciat de public.

Leave a Reply