Rotile si rolele Tente – diferite tipuri ce deservesc domeniilor de activitate industriala si nu numai

Tente este un producator cu reputatie in ceea ce priveste nista de role si roti. Desi banale, ca si cand acestea au intrat in clasa de elemente standard, acestea sunt o mare diferenta atunci cand lipsesc.

Aparte de utilitatea primara, aceea de a ajuta la mobilitate, transport, rotile si rolele pot avea caracteristici atat de distincte unele fata de altele incat devin un necesar absolut pentru a creste productivitatea.

In mod special, produsele de marca Tente Romania se adreseaza mediilor industriale. Acestea sunt absolut necesare pentru ca pot face o diferenta a modului in care munca este desfasurata.

Mai mult decat atat, acestea trebuie si sa corespunda unor cerinte specifice corelate cu tipul de mediu de munca – fie ca este vorba de temperaturi extreme, foarte mari sau foarte mici, fie ca este vorba despre umiditate, rezistenta la foc, agenti chimici etc.

Tente proiecteaza tipuri de roti dupa specificatii oferite de client

Un aspect important este ca rotile radiata de la Tente Romania si nu doar acestea sunt create tinand cont de un complex de factori. Mai mult decat a face tipurile de roti potrivite pentru anumite medii este ca acestea se pot proiecta dupa specificatiile pe care fiecare client in parte le are.

Astfel, pe baza unui model ales, pot fi modificate anumite aspecte. Abordarea aceasta si dorinta de a personaliza serviciile oferite sunt semn clar ca Tente a ajuns la un nivel la care lucreaza nu doar standard.

Iata doar cateva dintre aspectele importante ce tin de alegerea unui tip de roti:

  • Intretinere usoara. Supuse uzurii, unor sarcini grele, rotile incep sa scartaie, sa nu mai ruleze corect, sa fie rigide. Nu si cand vine vorba de produsele Tente. Este important de remarcat ca in cazul acestui producator rotile si rolele prezinta o mentenanta minima, datorita rulmentilor pivotanti lubrifiati cu vaselina.
  • Se dirijeaza usor. Prezinta proprietati excelente in ceea ce priveste pivotarea, chiar si in cazul in care sunt sarcini mari, grele. Asta inseamna ca rotile de la Tente se dirijeaza usor, ceea ce automat faciliteaza si pe utilizator.
  • Prezinta siguranta. Un lucru este cert – chiar daca au un carucior pe roti pentru a transporta o masa, acesta trebuie sa fie si ceva sigur pentru tine. Asadar, stabilitatea, lipsa vibratiilor, faptul ca pot rula pe orice tip de suprafata, la oprire fiind de asemenea stabile inseamna ca rotile in cauza au fost clar proiectate sa reziste si sa ofere conditii optime la utilizare.

Produsele Tente sunt testate in laboratoare si au certificarea ca respecta standardele europene in vigoare. Acestea sunt durabile si pot fi utilizate chiar si fara intrerupere, dovedind aceleasi caracteristici.

Tente a lansat catalog de produse ce respecta standardele de calitate – aici poti sa vezi oferte de roti si role de la Tente Romania. Pentru orice nu exista inca in oferta lor, dar se impune intr-un domeniu, ce interesati se pot adresa acestui producator cu o solicitare specifica. Detalii se vor regasi si in cadrul paginii oficiale.

Leave a Reply