Cosmeticele bio nu sunt doar un trend, ci o necesitate

De cum au început să fie tot mai evidente efectele nocive ale poluării, ale substanțelor chimice din produse, de când ne-am alarmat despre ce presupun E-urile, se pare că a devenit un trend să alegi produse bio.

Mulți spun însă că realmente pentru o viață sănătoasă și din responsabilitate pentru asta nu trebuie să consumăm anumite produse, ci să adoptăm un stil de viață echilibrat, pe termen lung.

Cât privește partea de îngrijire, produsele cosmetice, nu îți ia mult timp să îți dai seama că lista de ingrediente nu este una tocmai benefică. Ceea ce aparent poate că acționează pe piele, atacă în interior, însemnând riscul de a te supune unui consum de substanțe chimice – acestea se absorb în piele, ajung în fluxul sanguin. Este cert că gama de cosmetice clasice poate avea reacții și, pe termen lung, din cauza parabenilor și nu numai, pot declanșa alergii.

Cosmetice bio de la NaturaFresh

Dacă ai descoperit acest e-shop până acum și știi că aici este vorba de produse pure, naturale, bio, nu ar trebui să te mire că vei găsi și cosmetice. Această selecție de produse respectă standardele de calitate, astfel încât au în componenţă ingrediente de origine biologică, iar 99% dintre acestea sunt de origine naturală.

Din gama de cosmetice bio de la NaturaFresh vei găsi creme antirid, geluri, balsamuri, apă termală și multe alte produse naturale. Așadar, fie vorba despre ritualul de îngrijire al unui bărbat sau femeie, NaturaFresh poate fi o sursă pentru oricine.

Produsele sunt de larg consum, de uz zilnic și nu au contraindicații. Pe eticheta fiecăruia se poate citi tot ce conține, acestea fiind în mare parte un amestec de extracte naturale.

Uleiuri esențiale 

NaturaFresh pune la dispoziție și o gamă vastă de uleiuri esențiale. Acestea au diverse întrebuințări, putând fi folosite atât la treburi casnice, cât și pentru relaxare sau ca alternativă sănătoasă la diverse produse.

Diferența între acestea și altele pe piață se referă la faptul că sunt bio, sunt produse certificate bio și pot fi folosite în scop multiplu – atât pentru aromaterapie, cât și pentru uz intern, în preparate cosmetice sau în cele alimentare.

Atenție însă; vezi aici uleiuri esentiale și care sunt indicațiile de utilizare la fiecare în parte. Poți alege cel de lămâie, mușețel, romaniță, lavandă etc. Pentru a le folosi în scop cosmetic, acestea trebuie diluate pentru că sunt foarte concentrate și nu se aplică direct pe piele. Pot fi ideale pentru masaje, câteva picături puse în apa din cadă sau în crema de hidratare aplicată zilnic.

Eficienţa uleiurilor esențiale este clar dovedită astfel încât acestea pot fi o alegere inspirată spre a fi achiziționate, în funcție și de aromă preferată sau de acțiunea fiecăruia. Vaporii parfumați pot schimba starea de spirit, pot avea influența unele simptome, deci ai suficiente motive să le consideri un aliat.

Pentru astfel de alegeri NaturaFresh dispune de stoc generos și livrează rapid orice comandă plasată. Din cadrul paginii oficiale se pot achiziționa și alte tipuri de produse bio, de la sucuri la alimente.

Leave a Reply