Ce este Antioxivita?

Pentru cei care inca nu au testat produsul, Antioxivita 100ml PHENALEX reprezinta fara indoiala cel mai puternic antioxidant natural de pe piata, care este extras din seminte, pielite si rahis de struguri (concentratie cca 700mg/ml).

Mod de administrare:

  • Se agita flaconul energic inainte de utilizare.

Preventiv se poate opta pentru o doza de 2,5 ml/zi la adulti, si 1 ml/zi la copii, iar un asemenea tratament trebuie sa dureze cel putim 30 zile. In cazul persoanelor car au varsta inaintata, la fel ca in cazul copiilor sau persoanelor cu imunitate scazuta, de preferat ar fi o cura la trecerea intre sezone (iarna-primavara, toamna -iarna). Se recomanda o utilizare de durata in cazul persoanelor cu predispozitie spre bolile cardiovasculare

Ca adjuvant la tratament medicamentos sau completare a dietei(cura minim 60 zile)

  • 5 ml/zi in cazul persoanelor pana in 80Kg;
  • 7 ml/zi in cazul persoanelor intre 80-100kg;
  • 10 ml/zi in cazul persoanelor peste 100 kg.

Dat fiind faptul ca antioxidantii din preparatul Antioxivita 100ml PHENALEX nu se acumuleaza in corp, produsul poate fi administrat chiar si fara pauza in tratament. In cazul in care se utilizeaza una sau mai multe doze mai mari decat cea recomanda, excesul va fi eliminat prin urina si fecale fara insa sa isi faca aparitia efectele secundare.

Cura minima este de 30 de zile in ceea ce priveste preventia, si nu mai putin de 60 zile in cazul in care discutam despre dozele de tratament. Dozajul poate fi impartit si in 2 -3 reprize pe zi dupa cum doreste utilizatorul. De asemenea, persoanele care nu consuma fructe si legume crude in mod frecvent pot consuma produsul a la longue.

Antioxivita 100ml PHENALEX este recomandata problemelor cardiovasculare, dar este de-asemenea recomandat si in probleme utile in combaterea colesterolului(indeparteaza si colesterolul depus pe vasele pe sange, redandu-le astfel elasticitatea), trigliceridelor, tensiunii arteriale, aritmiei, tahicardiei, accidentelor vasculare, varicelor, flebitelor, imbunatateste ciculatia sangvina inclusiv cea periferica ajutand la refacerea vaselor de sange.

De asemenea este ideal in cazul persoanelor care au suferit infarct miocardic sau accident vascular. Recomandam cure de 90 zile repetate la nevoie.

Antioxivita este recomandat persoanelor care sufera de diabet, in special acelor persoane care cu tratamentul alopat nu reusesc sa-si normalizeze glicemia. Antioxivita stimuleaza pancreasul in secretia de insulina in mod natural. Este indicat atat pentru persoanele cu diabet de tip I insulinodependenti cat si celor cu diabet de tip II sau predispozitie spre diabet. Recomandam cure de 90 zile repetate la nevoie.

Antioxivita este recomandata in cazul persoanelor care au probleme hepatice, pentru ca stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor hepatice, totodata si are totodata efect de detoxifiere prin inhibarea absorbtiei si depozitarii toxinelor in ficat si ajutand la eliminarea acestora din organism.

Pe langa aceste efecte Antioxivita are un efect antiviral care lupta cu virusurile hepatice (hepatita A, B, C scazand viremia) si a efectelor adverse cauzate de aceste afectiuni. Recomandam cure de 60-90 zile repetate la nevoie.

Antioxivita este ideala ca imunostimulent, in conditiile in care are o actiune antibacteriana si antivirala deosebita atat in ceea ce priveste preventia cat si in diferite forme de raceli, gripe, viroze. Se poate administra si la copii si la adulti, ideal ar fi in cure de preventie la inceput de sezoane: primavara si toamna. De preferat ar fi curele de 30 zile repetate la nevoie.

Produsul are efecte benefice supra tuturor glandelor interne stimuland si regland activitatea acestora. Este recomandat pentru femeile aflate la premenopauza si menopauza, antioxivita ajutand la reglarea ciclului menstrual cat si al nivelului hormonal astfel ameliorandu-se simtomele specifice care creeaza discomfort. De preferat ar fi curele de cate 60-90 zile repetate la nevoie.

Leave a Reply