Sfaturi pentru machiajul din noaptea de revelion

Se stie faptul ca femeilor le place sa se machieze, iar multe doamne si domnisoare nu pleaca de acasa fara a fi machiate. Ei bine, atunci cand vine insa vorba despre evenimente importante si petreceri precum cea din noaptea de revelion, fiecare femeie isi doreste sa arate fabulos.

Tocmai de aceea, pe langa tinuta eleganta pe care o vor purta, doamnele si domnisoarele isi vor dori si un machiaj de nota zece. In urmatoarele randuri vom prezenta cateva sfaturi pentru femeile care isi doresc sa aiba un machiaj perfect in noaptea dintre ani.

Urmeaza acesti pasi pentru a realiza un machiaj de revelion:

 • Incepe prin aplicarea unei baze pentru machiaj de revelion, astfel incat sa te asiguri ca fardul va rezista tot timpul noptii. Apoi, aplica o baza pentru fard care sa aiba nuanta pielii tale pe intreaga suprafata a pleoapei, dar si pe pleoapa inferioara, iar in acest fel vei evita linia genelor superioare. In cazul in care nu ai o baza in nuanta tenului tau, poti sa folosesti o pudra de fata.
 • Aplica un fard cremos pe linia genelor superioare si intinde-l spre mijlocul pleoapei. Nu va fi necesara netezirea acestuia, pentru ca va capata un aspect neted mai tarziu. In cazul in care nu ai un fard cremos negru, poti folosi un dermatograf negru.
 • Adauga nuanta de maro cea mai deschisa pe care o ai la dispozitie si amesteca pana la pliul pleoapei in culoarea deja aplicata. In cazul in care iti doresti mai mult fard pe pleoape, mai poti aplica putin. Nuanta de maro deschis creaza trecerea frumoasa, amestecandu-se cu negrul, apoi palind catre partea superioara.
 • Foloseste aceeasi nuanta de maro pe pleoapa inferioara, iar in acest fel vei crea o forma mai rotunda, vei avea niste ochi mai mari si o imagine mai fumurie.
 • Creeaza linia genelor superioare folosind un dermatograf gel sau lichid pe care il poti alege de pe Make Hot, si deseneaza o gheruta in colturile exterioare ale ochilor, spre capetele sprancenelor.
 • Aplica un fard negru peste linia dermatografului, iar astfel ii vei oferi o textura mata, si il vei ajuta sa fie mai rezistent pentru mai mult timo. In cazul in care vrei sa creezi iluzia de ochi mai mari si mai luminosi, poti sa aplici o cantitate mica de fard sclipitor in coltul interior al ochilor.
 • In cazul in care iti doresti gene mai lungi si mai dese, poti opta pentru gene false si poti astfel termina imaginea cu un rimel.
 • Vei putea pastra o imagine mata a tenului cu ajutorul unui bronzant mat si cu ajutorul unui fard de obraz mat, dar si folosind o culoare nuda a buzelor, dat fiind faptul ca aceste elemente vor arata cel mai bine impreuna alaturi de un machiaj fumuriu.

Sfaturi pentru machiaj de revelion:

 • Foloseste pensule de cea mai buna calitate pentru a amesteca si a aplica culorile pentru machiaj de revelion.
 • Foloseste nuante de fard de obraz care sunt ideale pentru tau, pentru a obtine un look nu foarte incarcat.
 • Cele mai bune palete de farduri pentru machiaj de revelion sunt cele in nuante naturale.
 • Baza pentru fard reprezinta o necesitate in momentul in care folosesti fardul de ochi si dermatografele, incat le ofera rezistenta.
 • Nu trebuie sa folosesti rujuri foarte colorate cu machiajul fumuriu, pentru ca vei crea un look foarte incarcat si deloc atragator. Cea mai buna solutie este sa apelezi la culorile nude, care se apropie de nuantele naturale ale tenului tau.

Leave a Reply