Cum alegi sania perfecta pentru tine si copilul tau?

In cele mai vechi timpuri, sania era folosita drept mijloc de transport care se folosea pe timpul iernii, iar taranii care aveau cai sau boi, nu mai foloseau carutele ci foloseau sania pentru a se deplasa. Pentru animale era mai usor sa traga sania pe zapada, decat sa traga caruta.

Ei bine, odata cu trecerea timpului lucrurile au evoluat, la fel si saniile, insa ele sunt utilizate in zilele noastre pentru plimbari la munte, si pentru sporturile de iarna. Copiii cu siguranta abia aseapta prima zapada din an pentru a fi dusi la munte de catre parinti, pentru a se da cu sania.

In trecut, saniile erau confectionate din fier complet, sau se folosea fierul pe post de cadru pentru sanie, iar sezutul era realizat din lemn. In prezent insa, exista diferite modele de sanii, unele fiind realizate din material plastic integral, care poate rezista la cele mai scazute temperaturi.

Deasemenea, exista si sanii care sunt realizate din cadru metalic si care au sezutul din material plastic, sau sanii care au cadrul metalic si sezutul din lemn.

Parintii care se afla in cautarea unei sanii pentru ei si pentru copiii lor, ar trebui sa tina cont de mai multe detalii atunci cand cauta la Shopu sania ideala, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Materialele din care sunt construite saniile conteaza foarte mult. Cele care au cadrul metalic si sezutul din lemn sunt cele mai rezistente, insa ele sunt si mai greu de transportat dat fiind faptul ca au o greutate mai mare.

Saniile care sunt confectionate in totalitate din materiale plastice, sunt mai usor de transportat deoarece au o greutate mai mica, insa sunt si mult mai sensibile. In plus, ele pot suporta doar o anumita greutate, pe cand saniile cu sezut din lemn pot suporta o greutate mult mai mare.

Manevrabilitatea este un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il aiba in vedere cei care cauta o sanie pentru copiii lor. Este extrem de important ca sania sa alunece foarte bine pe toate tipurile de zapada, si sa poata fi manevrata cu mare usurinta.

Atunci cand cauta o sanie pentru copiii lor, parintii cu siguranta pun mare accent si pe pretul acesteia. Cei care dispun de un buget mai mare, se orienteaza spre sanii mai scumpe, pe cand parintii care isi doresc o sanie ieftina, dar care sa aiba un raport calitate – pret foarte bun, se orienteaza spre sania Burak Toys, confectionata integral din material plastic, care poate fi achizitionata de la Shopu.

Aceasta sanie este robusta dar in acelasi timp este si destul de usora, ceea ce o face foarte practica atat pentru plimbarea cu sania la munte sau chiar si in mediul rural, cat si pentru derdelus. Greutatea maxima suportata de sanie este 50 kg, iar aceasta are avantajul ca poate demonta si monta foarte usor pentru transport.

Dimensiunile unei astfel de sanii sunt de 90 x 34 x 27 cm, iar sania este ideala pentru copiii cu varsta de peste 3 ani.

Leave a Reply