Sfaturi utile videochat

Fiti imbracate in ceva atragator si care va evidentiaza atuurile. De asemenea, asigurati-va ca aveti alte echipamente in apropiere.

Unii oameni prefera sa joace rolul, asa ca, daca aveti alte echipamente la indemana, va vor duce in chat privat daca echipamentul se potriveste cu rolul pe care il doresc. Iata cateva anunturi de angajari videochat Money Studio.

Planifica! Cand vine vorba de elemente de recuzita, jucarii si imbracaminte, ganditi-va la ceea ce veti dori sa utilizati, ceea ce ar putea fi solicitat si sa-i pregatiti pe toti.

Puteti, de asemenea, sa planificati orice jocuri sau concursuri pe care doriti sa le jucati cu membrii din camera dvs. (daca va aflati pe un site care permite reluarea).

Inainte de a merge in cam, du-te si rasfata-te. Faceti-va parul si puneti orice machiaj dorit. Retineti ca sunteti produsul, asa ca cu cat aratati mai bine, cu atat mai multi bani puteti face.

Respirati adanc si va relaxati. Apoi intra live. In primul rand, in timp ce aparitia a fost subliniata in Pre-Show, nu este nevoie sa fiti super-model.

Cea mai importanta parte din modelarea webcam-urilor este personalitatea ta. Oamenii vor sa afle cine esti. Nu va fie frica sa fiti voi insiva.

Nu incepe un spectacol, crezand ca vei castiga bani. Veti face, dar modelele care sunt doar pe cam pentru a face bani, nu sunt la fel de distractive ca cele care incearca sa se bucure de locul de munca.

Oamenii vor plati timp cu tine daca va vor gasi distractie si divertisment. Deci, eliberati-va partea salbatica si distractiva. Daca nu va simtiti bine, este posibil ca si spectatorii dvs. sa nu fie incantati.

Cunoaste-ti limitele. Vizitatorii vor dori adesea sa va cunoasca la nivel personal. Creati un nume fals, locatie, etc. Alegeti o locatie care se afla intr-un loc similar – daca locuiti in Oregon, spuneti ca sunteti din Nevada.

Privitorul intr-adevar nu stie. Daca nu doriti sa va aratati fata, purtati o masca sau reglati cu atentie aparatul foto. “Cunoaste-te pe tine insuti.”

Rasfoiti cateva camere si obtineti o idee despre ceea ce ofera. Ganditi-va la “camera dvs.” ca pe o afacere, dar amintiti-va serviciul pentru clienti, produse excelente si nu lasati-l sa devina prea plictisitor.

Nimeni nu doreste o chelnerita care este nemultumita doar cautand sfaturi – doresc o experienta.

Multumim oamenilor pentru sfaturile si comentariile lor placute. Faceti conversatie. Oamenii doresc mai mult decat un masturbator, doresc o conexiune. Practic.

Cunoasteti regulile si reglementarile site-ului. Unele site-uri cam nu te lasa sa fumezi pe ecran. Unele (cele mai multe) va interzic adesea sa va dezvaluiti Skype sau PayPal. Respectati regulile sau intotdeauna va faceti griji ca aveti contul si fondurile inghetate.

Folositi-va de zona audio. Oamenii prefera sa va auda vorbind decat sa tastati. De asemenea, puteti spune mult mai mult cu vocea dvs., deoarece puteti utiliza diferite sunete si inflexiuni care nu sunt disponibile pe taste.

Oamenii te vor auzi chicotind, vor auzi soapte si gemete. Aceasta este o parte a pachetului pentru care vor sa plateasca.

Fiti mereu prietenosi si politicosi! Daca cineva decide sa actioneze dezordonat in camera ta, cere-i politicos sa se opreasca. Daca nu sau nu, nu intrati intr-o lupta, loviti-l sau interziceti persoana.

Intram in aceasta situatie cu persoana nu va va lua decat atentia de la cei care vor sa va plateasca pentru atentie.

Leave a Reply