Ce trebuie sa urmaresc la achizitia unui hoverboard electric

L-ai vazut la prietenul tau in parc si de atunci nu-ti mai poti lua gandul de la el. Este usor, nu scoate niciun fel de zgomot si, pe deasupra, pare ca merge singur. Este vorba despre hoverboard-ul electric, un dispozitiv pe cat de mic si de compact, pe atat de smart. Un hoverboard electric iti poate oferi o plimbare pe cinste prin parc, fara ca tu sa faci niciun efort fizic, in afara de mentinerea echilibrului.

De asemenea, daca esti afara pe inserat, acesta dispune de iluminare cu led, pentru a fi vazut de celelalte persoane aflate, la fel ca tine, la plimbare. Nu in ultimul rand, un hoverboard electric poate reda muzica si, totodata, poate comunica cu alte dispozitive smart compatibile. Toate acestea sunt insa doar cateva aspecte pe care ar trebui sa le iei in calcul in cazul in care te gandesti sa iti cumperi hoverboard-uri de 10 inch.

Libertate totala de miscare

Primul aspect pe care il vei aprecia la un hoverboard electric este libertatea pe care ti-o ofera acesta in momentul in care te urci pe el. Acesta este insa un pas important pe care va trebui sa-l faci, intrucat mentinerea echilibrului pe un hoverboard necesita putin antrenament, mai ales daca nu ati mai avut pana acum treaba cu acest gen de sporturi. In principiu, un hoverboard este asemanator cu un skateboard.

Doar ca aspectul sau mult mai compact si rotile laterale mai groase ii confera un plus de stabilitate fata de placa de skate, care iti poate fugi de sub picioare intr-o secunda. In orice caz, pentru o experienta cat mai placuta si, mai ales, pentru a evita pe cat posibil accidentele, este de preferat sa exersati urcarea si plimbarile scurte pe hoverboard in casa. Acest lucru se poate face foarte usor, ajutandu-va de pereti sau de mobila.

Puneti prima oara un picior si apoi pe celalalt, iar de aici lucrurile vor merge aproape de la sine. Trebuie sa stiti ca dispozitivul functioneaza pe baza gentrului de greutate al corpului uman. Astfel, o simpla aplecare inainte va propulsa hoverboard-ul in aceasta directie. La fel se intampla si la mersul cu spatele, in vreme ce pentru efectuarea curbelor vom pune presiune mai mare pe piciorul opus directiei spre care dorim sa viram.

Autonomie conferita de bateria puternica

Un alt aspect important pe care ar trebui sa-l avem in vedere este legat de autonomie. Aceasta este data de bateria de tip acumulator, care este garantata de producatori la o mie de cicluri de incarcare completa. Acestea sunt de tip nou, astfel incat nu necesita neaparat formatare in momentul achizitiei. In orice caz, ar trebui lasata sa se descarce complet, asa cum se procedeaza de regula la orice telefon mobil. Cat priveste durata de functionare, aceasta este de aproximativ o zi de utilizare in regim normal, cu pauze, si pana la 15-18 km parcursi.

Leave a Reply