4 motive sa alegi dintre ofertele Grecia Lefkada pentru vacanta

Primul lucru care te va impresiona cu siguranta atunci cand esti intr-un sejur in Lefkada, Grecia, este apa marii, curata si clara, de un albastru incredibil de frumos. Deja incepi sa te indragostesti de acest loc, iar dupa ce vezi peisajele, restaurantele si alte obiective din Lefkada, te vei intoarce din vacanta cu un sentiment magic. Cauta printre oferte Grecia Lefkada si alege un sejur aici. Iata cateva dintre motivele pentru care altii au ales sa vina aici si pentru care vor sa se reintoarca mereu:

1.Plajele de vis, peisajele frumoase

In Lefkada, care e o insula muntoasa din Marea Ionica, peisajele superbe de coasta te vor fermeca. Marea este de un albastru pe care, atunci cand il vezi, nu iti vine sa crezi ca exista asa ceva, e ireal! Oriunde mergi pe tarm, marea cu acest albastru ireal te urmareste parca. Plajele din Lefkada sunt celebre la nivel mondial, fiind chiar in topul unor publicatii de turism.

2.Un loc pentru cei mai romantici

Peisajele despre care am vorbit mai sus sunt perfecte pentru tinerii indragostiti, iar daca vrei sa iti petreci luna de miere aici, vei trai momente de neuitat. Lefkada este un loc romantic, un paradis multicolor: dealuri cu maslini, campuri de flori, nisip fin, apa de un albastru intens, vita de vie, lamai si multe altele.

3.Satele traditionale

Daca iti place sa vizitezi sate traditionale grecesti, merita sa le vezi pe cele din Lefkada. Desi in aceasta regiune drumurile sunt inguste, pentru ca plajele sunt inconjurate de dealuri si munti, vei parcurge aceste drumuri pentru a ajunge in sate traditionale precum Poro, in care o sa gasesti case traditionale si livezi de maslini, dar si plaje stancoase de toata frumusetea sau taverne.

4.Un loc perfect pentru cei dornici de aventura

Aici poti sa practici snorkeling si sa faci scufundari, dar daca vrei si mai multa adrenalina, ai gasit locul perfect, pentru ca aici se practica windsurfing si kitesurfing.

Daca iti doresti o vacanta cu familia, sau poate vrei sa fii doar cu pesoana iubita, vrei sa mergi in luna de miere, sa te relaxezi sau sa practici sporturi nautice, Lefkada iti ofera tot ce iti trebuie. Este una dintre cele mai frumoase si mai populare destinatii din Grecia.

Leave a Reply