Lectia de machiaj a unei zile obisnuite

Cat machiaj aplici in fiecare zi? Ai crede ca doar pentru ca iti place un look natural si nu incarci tenul cu machiaj, nu ai avea nevoie de un set complet de ustensile pentru aplicare, adica de pensule, printre altele. De fapt, regula folosirii acestora nu tine numai de cat de mult machiaj aplici.

Iata de ce orice pasionata de makeup si-ar dori un set pensule machiaj:

  • Este o maniera mai rapida de aplicare

Pensulele fac misiunea mai usoara cand vine vorba de aplicarea machiajului de orice fel. Pana la urma acesta este si scopul lor. Poate ca la inceput va parea ca este mai greu, mai cu seama daca nu te pricepi la manuirea pensulelor. Este adevarat ca sunt atat de diverse, este adevarat ca trebuie sa le stii rostul si cu toate acestea sunt mai indicate decat sa incerci sa iti aplici fondul de ten cu mana spre exemplu.

  • Este mai igienic

Exact pe acelasi principiu ca si cel mai sus mentionat, pensulele au fost pana la urma create cu un scop precis. Pe cat de usor este sa aplici machiajul, pe atat de igienica este intreaga operatiune. Cel putin cand vine vorba de machiajul sub forma de lichid, de aplicarea bazei de machiaj si a fondului de ten, acestea au nevoie de ustensile corespunzatoare.

  • Calitatea rezultatului

Marea diferenta intre cea care foloseste pensule si cea care nu face asta se refera si la rezultatul final. Pentru o aplicare corecta, nu vor ramane cute si urme ale machiajului, pentru ca nu a fost raspandit bine. Si metoda in sine de aplicare conteaza, de la intindere la tapotare, insa si pensulele fac o reala diferenta. Smokey eyes spre exemplu este un tip de machiaj al ochilor extrem de popular; insa cand lipsesc pensulele corecte ce ajuta la aplicarea umbrelor, nu iese la fel de bine.

Pensule de machiaj – recomandari

Sunt pensulele de machiaj o recomandare doar pentru profesioniste? De fapt, pensulele de machiaj se recomanda oricui doreste sa aplice makeup intr-un mod profi. Poate fi chiar vorba de un makeup cat mai natural, cat mai simplist, un set de pensule tot o recomandare ramane. Cand intentia este de a face lucrurile ca la carte, cand scopul este acela de a contura o imagine a perfectiunii, pensulele ar trebui sa faca parte din trusa de makeup.

Pentru cele care ajung la concluzia ca pensulele de machiaj sunt cu adevarat necesare, o recomandare este Pandera.ro. Aici se vor gasi seturi complete si complexe de pensule, precum si alte accesorii din sfera aplicarii machiajului. Partea si mai buna este ca preturile sunt accesibile, ceea ce face sa nu mai ai vreo scuza in a alege ce trebuie.

Diferenta intre a aplica machiaj si tentativa de a face asta consta in grija fata de cum arati. Nu trebuie sa fii experta, nu trebuie sa fii dornica de a purta machiaj extrem si cu toate acestea tot ai nevoie de pensule. Desi pot fi privite ca simple accesorii, au totusi o mare influenta si diferenta este sesizabila atunci cand sunt folosite si cand nu.

Leave a Reply