De ce sa achizitionezi pompa skm 100?

Pomparea apei curate din puturi si fantani impune utilizarea unor echipamente si dispozitive speciale care sa ne permita sa executa in deplina siguranta aceste lucrari.

O pompa care poate face fata cu succes unei astfel de provocari este pompa SMK 100 de la Sicur Aqua, si facem referire la ea tocmai datorita caracteristicilor tehnice ale acesteia.

Aceasta pompa skm 100 face parte din gama pompelor utilizate pentru pomparea apei curate, potabile, si fara particule abrazive, din puturi, fantani si vase tampon. Ca si celelalte pompe din aceeasi gama, ea este folosita in domeniul agricol si horticol, dar si pentru alimentari cu apa ale locuintelor sau ale diverselor constructii industriale.

Aceasta pompa submersibila este una dintre cele mai bune din gama pompelor de apa de acest tip, iar acest lucru il confirma deja si specialistii in domeniu, care o recomanda ori de cate ori utilizatorii au nevoie de un astfel de produs.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, am putea mentiona pentru inceput debitul acestei pompe, care este de 2,4 metri cubi pe ora. Aceasta valoare propulseaza aceasta pompa skm 100 in topul pompelor de gen, deoarece valoarea este suficient de mare pentru alimentarea cu apa a edificiilor in care avem nevoie de apa.

Puterea acestei pompe este de 750 W, iar inaltimea de pompare este de 60 de metri. Aceasta inaltime de pompare face referire la adancime de la care poate fi poampata apa din puturi si fantani, spre exterior, catre sistemele care ulterior vor face alimentarea efectiva a casei.

Pompa beneficiaza de un panou de comanda inclus, ceea ce face ca produsul sa poata fi utilizat fara a necesita neaparat prezenta unui operator permanent care sa studieze variatiile de lucru. Cablul electric este inclus, iar diametrul de refulare este de 1 tol.

Pompa nu poate fi folosita in cazul apelor care prezinta particule abrazive, asa cum este cazul nisipului, insa acest lucru nu inseamna ca pompa nu este una performanta. Din contra, pompa raspunde nevoilor de pompare in cazul apelor curate, iar acest lucru se intampla fara probleme, garantandu-ne un proces facil si sigur de pompare.

Inainte de a alege o astfel de pompa este indicat sa citesti specificatiile tehnice ale acesteia, pe care le poti gasi pe www.shop-einstal.ro. Mai mult decat atat, daca tu consideri ca mai ai intrebari sau ca intampini o situatie in care nu stii sigur daca aceasta pompa ar putea functiona, poti oricand sa ceri sfatul specialistilor de aici.

Acestia au atat de multa experienta in spate, incat nicio problema nu ramane fara solutionare, orice intrebare gasind un raspuns in mod cert.

Pompele de apa sunt astazi exploatate din ce in ce mai mult, mai ales acolo unde resursele de apa sunt mai greu accesibile. De aceea, alegerea corecta a pompei de apa este imperios necesara, atat prin prisma investitiei cat si din punct de vedere al utilizarii eficiente ulterioare achizitiei. Asadar nu sta pe ganduri. Documenteaza-te temeinic in ceea ce priveste nevoiele proiectului tau si achizitioneaza in consecinta ceea ce te intereseaza!

Leave a Reply