Cum gasim gazda potrivita pentru Magento?

Gasirea gazdei web potrivite este una dintre cele mai importante decizii pe care le veti lua pentru site-ul dvs. eCommerce. In timp ce multi proprietari de afaceri eCommerce pun ore nesfarsite in SEO, creand un continut excelent si optimizand cautarea de produse, nu vor face cercetarile necesare pentru a gasi cea mai buna gazda web pentru ei.

Cu toate acestea, fara serviciile de web hosting de calitate de care au nevoie, performanta site-ului lor sufera si cumparatorii frustrati abandoneaza site-ul lor pentru cel al unui concurent. Pentru detalii intra aici.

Desigur, atunci cand fiecare companie de gazduire pare sa promita acelasi lucru – timp de garantie, resurse nelimitate si multe altele – este greu de stiut ce gazda web sa aveti incredere. De aceea este important sa stiti ce aveti nevoie inainte de a incepe cercetarea gazdelor web. Unele companii de comert electronic au nevoie de un site rapid aflat peste tot.

Altii ar putea fi cel mai preocupati de PageRank, de securitatea cartilor de credit sau de o echipa de asistenta tehnica accesibila. Toate aceste aspecte sunt direct legate de furnizorul dvs. de gazduire, iar diversi furnizori vor excela in diferite domenii.

Cand stiti exact ce servicii aveti nevoie (si cele pe care nu le aveti) si intelegeti prioritatile site-ului dvs. web, puteti evalua potentialele gazde in functie de performanta acestora, specificatiile tehnice, caracteristicile, specializarile si structura preturilor.

5 intrebari pentru atunci cand alegeti un web gazda eCommerce

Am nevoie de un server dedicat sau partajat?

Daca site-ul dvs. ruleaza pe un server partajat, partajati nu numai serverul, ci si resurse precum spatiul unitatii, latimea de banda si memoria cu alte site-uri web.

Daca ruleaza pe un server dedicat, serverul si toate resursele sunt exclusiv ale dvs. Un server dedicat ofera de obicei mai mult control, flexibilitate si securitate. Cu toate acestea, serverele partajate pot economisi bani, necesita mentenanta tehnica mai mica si sunt mai mult decat suficiente pentru multe site-uri web.

Trebuie sa compatibil PCI

Da. Daca acceptati carti de credit pe site-ul dvs., trebuie sa fiti compatibil PCI. Fiecare comerciant eCommerce trebuie sa indeplineasca mai multe standarde de securitate a datelor care sa va asigure ca afacerea dumneavoastra poate procesa, stoca si transmite informatii despre cartile de credit intr-un mediu sigur. Cautati un plan de gazduire compatibil cu PCI de la o gazda web care se specializeaza in nevoile de conformitate cu eCommerce.

Ce tip de suport am nevoie de la gazda web?

Daca gazda dvs. web face o treaba excelenta, va trebui rareori sa contactati o echipa de asistenta, in afara de a solicita o copie de rezerva suplimentara, sau sa ii cereti sa creeze un nou site dev.

Cu toate acestea, daca site-ul dvs. pica – asa cum aproape fiecare site face la un moment dat – veti dori un raspuns rapid. O companie care monitorizeaza site-ul dvs. non-stop si este intotdeauna accesibila pentru dvs. poate fi unul dintre cele mai importante criterii pentru un o firma de hosting mare.

Viteza site-ului este o premiera pentru orice afacere. Performantele rapide web si ale incarcarii paginilor sunt esentiale pentru clasarea optimizarii conversiilor si a motorului de cautare. Daca site-ul vostru utilizeaza continut dinamic, cum ar fi anunturi, fotografii si grafica, cautare interna pe site sau redirectii frecvente, aveti nevoie de toata viteza pe care o puteti obtine.

Leave a Reply