Cum alegi o tableta in functie de pret?

La ora actuala, dispozitivele mobile sunt cele mai cautate de pe piata, iar aici vorbim despre telefoanele mobile inteligente, dar si despre tablete, iar acest lucru este firesc, tinand cont de faptul ca dispozitivele respective ne ofera posibilitatea sa le folosim in aceleasi scopuri precum am folosi un laptop sau un PC.

Ei bine, daca in ceea ce priveste smartphone-urile, acestea sunt cele mai cautate dispozitive de pe piata, dar cu siguranta in ultimii ani, si tabletele au inceput sa fie din ce in ce mai indragite, si sunt totodata din ce in ce mai cautate de catre utilizatori.

Sunt insa o multime de utilizatori care in momentul in care au nevoie sa isi cumpere o tableta, nu stiu cum sa o aleaga, nu stiu o multime de detalii, astfel ca fie ezita sa isi cumpere un asemenea dispozitiv mobil, fie isi cumpara un dispozitiv la intamplare, insa care nu le poate satisface toate dorintele.

Trebuie ca mai intai de toate, sa stii cati bani esti dispus sa cheltuiesti pentru a-ti cumpara o tableta, pentru ca vei putea sa gasesti tablete care sa coste 250 de lei, insa daca ar fi sa evaluam aceste tablete in functie de performantele lor, pe o scara de la 1 la 10, cu siguranta mai mult de nota 3 nu ar primi.

In ceea ce priveste tabletele ale caror preturi sunt situate in jurul sumei de 1000 de lei, sau chiar mai mult, atunci cu siguranta vom putea spune faptul ca aceste tablete, pe o scara de la 1 la 10 in ceea ce priveste performantele, ar fi notate cu nota 10.

In cazul in care nu esti un utilizator foarte pretentios, si ai nevoie de o tableta care sa iti ofere performante medii, si pe care sa o poti folosi oricand pentru a viziona un film online, sau pentru a sta conectat la Facebook ori la Twitter sau Instagram, atunci iti poti indrepta atentia si spre tablete ale caror preturi se incadreaza undeva intre 500 si 750 lei.

Cu siguranta un alt aspect in functie de care iti vei alege tableta, il va reprezenta numele brandului producator, pentru ca stim cu totii ca la fel ca si in cazul telefoanelor mobile inteligente, si in ceea ce priveste tabletele, acele modele care sunt fabricate de catre brandurile de top, sunt si mult mai rezistente in timp, dar sunt si de o calitate superioara.

In ciuda faptului ca o multime de utilizatori opteaza in prezent pentru dispozitivele celor de la Allview, E-Boda, Utok sau Evolio, care vin in intampinarea clientilor cu produse din ce in ce mai performante, parca tot mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre tablete de la LG, Huawei, Samsung, Apple sau Sony, in ciuda faptului ca acestea au preturile ceva mai mari.

Este foarte important de stiut faptul ca si tabletele, la fel ca si smartphone-urile sunt dispozitive destul de sensibile, astfel ca trebuie sa te ocupe destul de mult intretinerea lor.

Tocmai acesta este si principalul motiv datorita caruia, in momentul in care iti cumperi un astfel de dispozitiv, trebuie neaparat sa iti indrepti atentia spre folii protectie tablete.

Indiferent ca vine vorba despre folii de protectie din sticla ( geam de protectie ), sau ca vorbim despre o folie simpla din sticla, un astfel de accesoriu este extrem de util pentru ca iti protejeaza display-ul tabletei mai mult decat iti poti imagina.

Leave a Reply