Pentru un acoperis mai sigur al casei tale

Tot ceea ce tine de constructia unei case trebuie sa fie tratat cu o maxima seriozitate. Spun acest lucru deoarece, atunci cand este vorba de constructia casei tale, vei dori ca aceasta sa fie cat mai durabila. Desigur, atunci cand angajezi o echipa pentru a- ti construi casa mult visata, nu este recomandat sa lasi totul pe mana lor, ci trebuie sa te documentezi si tu macar despre detaliile ce stau la baza construirii unei case. Spre exemplu, atunci cand vine vorba despre realizarea acoperisului casei tale, trebuie sa ai un mare cuvant de spus. Iar asta se datoreaza in special faptului ca acoperisul este una dintre cele mai importante parti ale unei case, deoarece rolul acestuia este sa te fereasca de intemperii.

In primul rand, tu esti cel care vei hotari din ce material se va realiza acoperisul casei tale. Iar in acest caz ai de ales intre tigla clasica sau tigla metalica Suceava. Tocmai acesta este principalul motiv pentru care va trebui sa te documentezi in ceea ce privesc aceste doua materiale. La moda in ziua de astazi este tigla metalica, insa acest lucru nu se datoreaza in special numai aspectului acesteia. Si spun acest lucru deoarece, tigla metalica are mult mai multe avantaje decat tigla clasica. De exemplu, tigla metalica are o durata de viata foarte mare, aceasta putand ajunge si pana la 60 de ani. In plus, tigla metalica este rezistenta la intemperiile provocate de natura, printre care se numara ploaia, vantul sau ninsoare. Iar faptul ca tigla metalica nu va fi afectata de catre aceste intemperii reprezinta cu adevarat un avantaj destul de important.

Mai mult decat atat, atunci cand vine vorba despre acoperisul unei case, trebuie sa stim ca acesta nu trebuie sa fie unul foarte greu, caci altfel el va afecta structura de rezistenta a casei. Iar in acest caz va pot spune ca tigla metalica este mult mai usoara decat cea clasica. Si ca sa va dau si un exemplu foarte bun, va mai pot spune ca, la un acoperis de 200 mp se va folosi 1000 kg de tigla metalica, in timp ce la un acoperis de aceeasi marime se va folosi 10000 kg de tigla clasica, deci o greutate de 10 ori mai mica. In plus, tigla metalica este etansa, iar asta se datoreaza in special sistemului de prindere al acesteia, care nu permite apei sa se infiltreze.

In cazul in care doriti sa cumparati tigla metalica pentru a realiza acoperisul perfect, trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru de pe internet. Pentru asta puteti da o cautare pe internet dupa niste cuvinte reprezentative urmate de numele orasului in care locuiti. Spre exemplu, daca locuiti in orasul Neamt, puteti da cautarea chiar dupa cuvintele “ tigla metalica neamt”. In urma cautarii dupa cuvintele “ tigla metalica neamt”, cu siguranta veti gasi o sumedenie de magazine din Neamt care se ocupa cu comercializarea de astfel de tigla la preturi avantajoase.

Leave a Reply